11/10/19 – Το Ράδιο Πόλις στο 5ο Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας στη Λάρισα (φώτο)

Από την Παρασκευή 11 έως την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 γίνεται στη Λάρισα το 5ο Διεθνές Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας με την υποστήριξη του Ράδιο Πόλις 99,4.

Το συνέδριο διοργανώνει η Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Παιδαγωγικό Τμήμα Π.Ε., Τμήμα Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας, ΤΕΦΑΑ, Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων και Παιδαγωγικό Τμήμα Π.Ε.), το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (Τμήμα Φιλολογίας) και το Σύλλογο καθηγητών Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Ν. Λάρισας.

Παράλληλα, Το συνέδριο πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας – Γαλλική Πρεσβεία στην Ελλάδα, της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Ελλάδα, της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, του Πανελληνίου Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας, του Δικτύου Εκπαιδευτικών ‘TeachersforEurope’ (Τ4Ε), της EuropeDirect, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (Αρ. Πρωτ. 18091/Δ2/06-02-2019) και συνυνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων.

Το Ράδιο Πόλις 99,4 που υποστηρίζει το 5ο Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας στη Λάρισα ήταν εκεί. Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη μέρα του συνεδρίου την Παρασκευή 11/10/19