17/10/20 | Ο Γιώργος Χατζηπαύλου στα VICTORIA CINEMAS

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου επιστρέφει στην Λάρισα με την stand-up comedy παράστασή του «Τάιμινγκ» το Σάββατο 17 Οκτωβρίου στον κινηματογράφο VICTORIA CINEMAS στις 20.00 με την υποστήριξη του Ράδιο Πόλις 99,4

 
Ο κορυφαίος Έλληνας stand-up κωμικός είναι πάντα ένα βήμα μπροστά. Καινοτόμος, ακούραστος κι ευρηματικός: Εμπνευστής και διοργανωτής του Stand up for U, του μεγαλύτερου φιλανθρωπικού θεσμού κωμωδίας. Δημιουργός του Comedy Club, της πρώτης stand-up comedy παράστασης ειδικά σχεδιασμένης για παιδιά και τους γονείς τους. Ο πρώτος Έλληνας κωμικός, ο οποίος έκανε την μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή περιοδεία που έγινε ποτέ.

Μοιραία ξέρει πότε είναι το σωστό «Τάιμινγκ» για το καθετί.

Η σωστή στιγμή

Στο «Τάιμινγκ» ο Γιώργος αναζητά, εντοπίζει και καταγράφει όλα τα αστεία και παράλογα που υπάρχουν, τόσο στις μικρές όσο και στις μεγάλες στιγμές της ζωής μας σήμερα.
Όλα όσα ζούμε, όσα βλέπουμε και όσα σκεφτόμαστε, λογικά ή παράλογα, σημαντικά ή ασήμαντα σατιρίζονται με καταιγιστικό ρυθμό. Αυτή η παράσταση stand-up κωμωδίας έχει στόχο να αποκαλύψει πώς μπορεί ο καθένας να εντοπίσει τη σημαντικότερη μέρα της ζωής του αλλά κυρίως να συγχρονιστεί μαζί της!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Χώρος: VICTORIA CINEMAS
Ημερομηνία: Σάββατο 17 Οκτωβρίου
Ώρα έναρξης: 21.00
Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ
Προπώληση: 10 ευρώ
Σημεία προπώλησης: Viva.gr & στο ταμείο του κινηματογράφου

17/10/20 | Ο Γιώργος Χατζηπαύλου στα VICTORIA CINEMAS

Προηγούμενο άρθροΟι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας
Επόμενο άρθροΛάρισα: Έτσι θα είναι η αυτοφωτιζόμενη επιφάνεια σε πεζογέφυρα του Πηνειού (φώτο)