17/3/20 – TEDxUTHLarissa 2020 | I M P E L

Το πρώτο TEDx του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας έρχεται στην πόλη της Λάρισας με την υποστήριξη του Ράδιο Πόλις 99,4!

 
Το Σάββατο στις 7 Μαρτίου στη Σχολή Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Βιόπολις), θα πάρει μέρος το TEDxUTHLarissa με κεντρικό θέμα το “Impel”, (ωθώ, παρακινώ).

Περισσότεροι από 12 ομιλητές θα προσφέρουν την δική τους οπτική και θα μοιραστούν μαζί με την κοινωνία της Λάρισας και της Περιφέρειας Θεσσαλίας γενικότερα, ιδέες που αξίζει να διαδοθούν!

Δημοσιεύτηκε από TEDx UTHLarissa στις Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020

Οι ομιλητές ερχόμενοι από τη χώρα μας αλλά και από άλλες ευρωπαϊκές χώρες καθώς και τη μακρινή Αμερική, έχουν εξοπλιστεί με αφηγήσεις που θα σας συνεπάρουν. Επιπλέον, διαδραστικά workshops θα διεξάγονται καθ’όλη τη διάρκεια της μέρας καθώς και performances που θα σας καταπλήξουν είναι μόνο μερικά από τα δρώμενα που θα λάβουν χώρα στο TEDxUTHLarissa.

Με την συμπλήρωση Φόρμας Ενδιαφέροντος ολοκληρώνεις και την προεγγραφή σου!

Το κανονικό εισιτήριο στοιχίζει €25 ενώ το φοιτητικό €15.

[Κάνε την προεγγραφή σου εδώ: http://bit.ly/event-interest-form]

Η προεγγραφή είναι απαιτούμενη για την μετέπειτα αγορά του εισιτηρίου. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και τα εισιτήρια θα διανέμονται σε όσους έχουν ολοκληρώσει την προεγγραφή!

Η αντίστροφη μέτρηση μόλις ξεκίνησε!⏳

Προετοιμαστείτε για Ώθηση. Brace for Impel.

Δημοσιεύτηκε από TEDx UTHLarissa στις Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2019

 

Ας μάθουμε κάποιες παραπάνω πληροφορίες για το πολυαναμενόμενο event της Λάρισας, το TEDxUTHLarissa .

Τι είναι το TEDxUTHLarissa

To TEDx έρχεται για πρώτη φορά στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στη Λάρισα στις 07.02.2020 μετά από την πρωτοβουλία των φοιτητών να προσκαλέσουν ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό με κύριο στόχο να μοιράσουν ιδέες που αξίζει να διαδοθούν. 

Το TEDxUTHLarissa είναι ένα μονοήμερο συνέδριο το οποίο θα φιλοξενήσει 14 ομιλίες με κεντρικό θέμα το Impel (παρακινώ), μπροστά σε θεατές και επίτιμους καλεσμένους από την Λάρισα, ευρύτερα την Περιφέρεια Θεσσαλίας και από άλλα μέρη της Ελλάδας.

Το συνέδριο θα έχει σημαντική κάλυψη από τους ειδησεογραφικούς συνεργάτες και οι ομιλίες θα αναρτηθούν στο επίσημο κανάλι του TEDx στο YouTube για να διατεθούν μαγνητοσκοπημένες σε ευρύ κοινό σε όλο τον κόσμο.

 Πρόκειται για ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα event της φοιτητικής κοινότητας της Λάρισας.

 Τι είναι το TEDx;

 Tο TEDx είναι ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο να δίνει σε κοινότητες, οργανισμούς αλλά και άτομα τη δυνατότητα να κάνουν συζητήσεις σε τοπικό επίπεδο διοργανώνοντας ανεξάρτητες εκδηλώσεις TEDx με ίδιες θεματολογίες όπως η TED.

Τι είναι η TED;

Η TED είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση (ΜΚΟ) που κάνει συνέδρια με σκοπό τη διάδοση ιδεών που αξίζουν (Ideas Worth Spreading). Ξεκίνησε το 1984 με ένα συνέδριο με σκοπό να συναντηθούν άνθρωποι της τεχνολογίας, της ψυχαγωγίας και του σχεδίου (από εκεί προέρχεται και η ονομασία TED, Technology, Entertainment, Design).

 Όπως αναφερθήκαμε παραπάνω οι ομιλητές του TEDxUTHLarissa έρχονται από το χώρο της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Από τις άκρες της Ευρώπης μέχρι τη μακρινή Αμερική. Ιδιαίτερες προσωπικότητες με αγάπη και προσήλωση σε ό,τι δημιουργούν .

 Ας γνωρίσουμε κάποιους από αυτούς:

(photo: Μαρίνα Χατζοπούλου)

Η Μαρίνα Χατζοπούλου είναι η ιδρύτρια CEO και επενδύτρια του Z Corporation, μια από τις πρώτες πετυχημένες εταιρίες 3D printing, από το 1994 έως το έτος πώλησης της το 2005. Είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και επενδύτρια στην Levitronix Technologies, τον παγκόσμιο ηγέτη στα μαγνητικά-άνευ τεχνολογίας κινητήρα χωρίς ρουλεμάν.

(photo: Φώτης Φιλιππόπουλος)

 Ο Δρ Φώτης Φιλιππόπουλος είναι βραβευμένος ειδικός εταιρικής καινοτομίας με παγκόσμιο επαγγελματικό αποτύπωμα. Επίσης είναι σύμβουλος στρατηγικής βιομηχανικής πολιτικής για την Ευρωπαϊκή Πολιτιστική και Δημιουργική Βιομηχανία (CCI) στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, επισκέπτης καθηγητής στο ΔΙΠΑΕ, πιστοποιημένος διδάσκων Καινοτομίας και Eπιχειρηματικότητας από το ΜΙΤ και ιδρυτής της Curious, Inc. Επιπρόσθετα, είναι κριτής και αξιολογητής στο MIT Enterprise Forum CEE (Κεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης) και το MIT Enterprise Forum Ελλάδος.

(photo: Conor MqGann)

Ο Conor MqGann είναι ειδικός στην κινητή διεπαφή χρήστη και στην λιανική πώληση στην Google της Ιρλανδίας. Έχει πάνω από 6.5 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του ως Διαχειριστής Λογαριασμών Διαφημίσεων στην Google, πριν γίνει Ειδικός στα Ψηφιακά Προϊόντα για κορυφαίους Βρετανούς διαφημιστές. 

(photo: Βαλεντίνα Κόρδη)

Η Βαλεντίνα Κόρδη είναι Διεθνής Ομιλήτρια Παρακίνησης και Mindset & High-Performance Coach Στελεχών και Επιχειρηματιών. 

 Η ομάδα του ΤEDxUTHLarissa δεμένη, πια, σαν μια μικρή οικογένεια δουλεύει πυρετωδώς για τη μεγάλη αυτή εκδήλωση και νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους αυτούς που πίστεψαν από την πρώτη στιγμή σε αυτό το εγχείρημα καθώς και όλους εκείνους τους αφανείς ήρωες που το στηρίζουν με συνεχή προσήλωση, αγάπη και την ενέργεια που του δίνουν.