2 Ιουλίου ο Σάκης Ρουβάς και ο Στέλιος Ρόκκος στη Λάρισα με την υποστήριξη του Ράδιο Πόλις 99,4

Εκρηκτικό αναμένεται το καλοκαίρι για τον κορυφαίο Έλληνα performer, Σάκη Ρουβά, που δίνει ραντεβού με το κοινό του σε ένα εντυπωσιακό summer tour που κάνει στάση στη Λάρισα παρέα με τον Στέλιο Ρόκκο.

 
Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του παρέα με τον Στέλιο Ρόκκο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το χειμώνα που μας πέρασε, και τη θερμή ανταπόκριση του κόσμου με τη δυναμική παρουσία τους σε κάθε εμφάνιση τους, το εκρηκτικό δίδυμο έρχεται για μία μοναδική εμφάνιση στο Στάδιο Αλκαζάρ, την Τρίτη 2 Ιουλίου με την υποστήριξη του Ράδιο Πόλις 99,4.

Συντονιστείτε για διπλές προσκλήσεις

Με την επιβλητική σκηνική του παρουσία, τη μοναδική του ικανότητα να ξεσηκώνει και το πιο απαιτητικό κοινό, ο Σάκης Ρουβάς μας επιφυλάσσει μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο ένα μοναδικό party γεμάτο χορό, συγκίνηση και ξεχωριστές ερμηνείες μεγάλων και διαχρονικών επιτυχιών, σε ένα φαντασμαγορικό show που κανείς δε πρέπει να χάσει!

  • Ώρα έναρξης: 21:00 – Τιμή εισιτηρίου: 12 Ευρώ (Γενική προπώληση)

  • (10 Ευρώ Αποκλειστικά για συνδρομητές ZeniΘ, από το κατάστημα ZeniΘ)

  • Προπώληση Εισιτηρίων Online 12 Ευρώ στο www.viva.gr

  • Προπώληση Εισιτηρίων 12 Ευρώ στο κατάστημα ΖενίΘ Λάρισας (Φαρσάλων 217) και στο βιβλιοπωλείο Καλτσάς Παπαναστασίου 57)

  • 15 Ευρώ (Ταμείο)
  • Χορηγοί Επικοινωνίας Ράδιο Πόλις 99.4 & ZeniΘ

2 Ιουλίου ο Σάκης Ρουβάς και ο Στέλιος Ρόκκος στη Λάρισα με την υποστήριξη του Ράδιο Πόλις 99,4 (Συντονιστείτε για διπλές προσκλήσεις)