20/12 – Ο Κώστας Χατζής στο ΜΥΛΟ 1927

Ο ΜΥΛΟΣ 1927 με την υποστήριξη του Ράδιο Πόλις 99,4 υποδέχεται τον τραγουδοποιό Κώστα Χατζή!

 
Ο γνωστός λαϊκός κιθαρωδός έχει αγαπηθεί από όλους τους Έλληνες, τους Κύπρίους, καθώς και τον απόδημο ελληνισμό για την ιδιαίτερη χροιά και τον ξεχωριστό χαρακτήρα των τραγουδιών του!

Σπουδαίος καλλιτέχνης με ευρεία κοινωνική απήχηση, λαϊκός τροβαδούρος με όλη τη σημασία του όρου, ο Κώστας Χατζής έχει γράψει μια ολόκληρη ιστορία στο τραγούδι μας. Ξεκινώντας από εκείνο το τζαζικό «Αν σ’ αρνηθώ αγάπη μου» του Μίμη Πλέσσα το 1961 ο Χατζής «χτενίζει» όλη του την ιστορία ξανά και ξανά στο ΜΥΛΟ 1927 μέσα από τα δικά του εμβληματικά τραγούδια αλλά και Θεοδωράκη, Ξαρχάκο, Μαρκόπουλο, Χατζηνάσιο, Τόκα κ.ά. αναβιώνοντας στιγμές από την θρυλική εποχή εποχή των μπουάτ των ‘60’s και φθάνοντας με τη χαρακτηριστική βραχνάδα της φωνής του ως το κοινωνικό γίγνεσθαι του σήμερα.

Ούτως ή άλλως, ο Κώστας Χατζής ήταν και είναι μοναδικός σ’ αυτό που κάνει και στην σχολή που έχει δημιουργήσει κινούμενος σε ένα βασικό μότο που εκφράζεται από τον τίτλο του τραγουδιού «Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει» και αυτό το αίσθημα θα βιώσουμε στις παραστάσεις του.

  • Προπώληση: 10€ (Βιβλιοπωλείο Καλτσάς & Snuff Tobacco Store)

  • Είσοδος: 12€

  • Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00!

  • Κρατήσεις στο 2410254888

20/12 – Ο Κώστας Χατζής στο ΜΥΛΟ 1927 με την υποστήριξη του Ράδιο Πόλις 99,4