20/7 – Ο Θάνος Καλλίρης στο Beach Bar Ipanema στο Στόμιο

Το Beach Bar IPANEMA γιορτάζει τα 21α γενέθλια και υποδέχεται το Σάββατο 20 Ιουλίου 2019 τον Θάνο Καλλίρη με την υποστήριξη του Ράδιο Πόλις 99,4

Το 21ο μουσικό καλοκαίρι του beach bar Ipanema ξεκινάει το Σάββατο 20 Ιουλίου με το Θάνο Καλλίρη και τις «γυναίκες» του στο απόλυτο live tour!

O Θάνος Καλλίρης αποδεικνύει πως πέρα από μοναδικός ερμηνευτής, είναι και πρωτοπόρος! Φέτος δίνει άλλο push up στις live εμφανίσεις του, δημιουργώντας μία μπάντα αποκλειστικά γυναικών-μουσικών!

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης της ελληνικής ποπ μουσικής, συνεχίζει δυναμικά το live ‘n’ party του, που τόσο έχει αγαπηθεί από το κοινό, έχοντας στο πλευρό του, μία φουλ live μπάντα, που αποτελείται από υπέροχα κορίτσια μουσικούς!

Κάνοντας για μία ακόμη φορά τη μουσική διαφορά, έχει ετοιμάσει ένα σούπερ ανεβαστικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει φυσικά όλες τις γνωστές και αγαπημένες επιτυχίες του, πολύ γνωστά ελληνικά και ξένα τραγούδια, αλλά και μουσικές αναδρομές από όλα τα είδη μουσικής στο πέρασμα των δεκαετιών, με απίστευτο κέφι.

21 ΧΡΟΝΙΑ IPANEMA! Το Σάββατο 20 Ιουλίου, ο Θάνος Καλλίρης και οι «γυναίκες» του δίνουν ραντεβού κάτω από τα πλατάνια, στη σκηνή του Ipanema στο Στόμιο Λάρισας, για να μας παρασύρουν με τις επιτυχίες τους σε ένα ξέφρενο καλοκαιρινό πάρτι με την υποστήριξη του Ράδιο Πόλις 99,4!

Ένα live party με την σφραγίδα- επιτυχίας του Θάνου Καλλίρη, στην απόλυτη διασκέδαση, που δεν πρέπει να χάσει κανείς, στο ειδυλλιακό τοπίο του beach bar Ipanema, μετά τις 10.30 το βράδυ!

20/7 – Ο Θάνος Καλλίρης στο Beach Bar Ipanema στο Στόμιο