22/9 – Γιώργος Μαζωνάκης και Stavento στη Λάρισα με την υποστήριξη του Ράδιο Πόλις 99,4

55

Γιώργος Μαζωνάκης και Stavento στη Λάρισα το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου με την υποστήριξη του Ράδιο Πόλις 99,4

Ο πιο ανατρεπτικός και πρωτοπόρος καλλιτέχνης και το συγκρότημα που κατάφερε να ξεχωρίσει χαρίζοντας μας πολλές επιτυχίες έρχονται στη μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού!

  • 22/9 – Γιώργος Μαζωνάκης και Stavento στη Λάρισα με την υποστήριξη του Ράδιο Πόλις 99,4 – Συντονιστείτε για προσκλήσεις

Μετά την πετυχημένη του συνεργασία με τον Μιχάλη (ΜΕΘ) Κουϊνέλη που υπογράφει τους στίχους και τη μουσική στο καινούργιο του single, «Αγαπώ Σημαίνει»,ο αγαπημένος τραγουδιστής μαζί με τους Stavento, σε καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Οι Stavento συμπληρώνουν με τα χρόνια παρουσίας τους στη δισκογραφία το όριο ενηλικίωσης. Το συγκρότημα από την Αλεξανδρούπολη είναι οι πιο ωραίοι έφηβοι της εναλλακτικής μουσικής, αλλά και ένα καταφύγιο χωρίς ταμπέλες όπου ενώνονται πολλά μουσικά είδη.

  • 22/9 – Γιώργος Μαζωνάκης και Stavento στη Λάρισα με την υποστήριξη του Ράδιο Πόλις 99,4 – Συντονιστείτε για προσκλήσεις

Μετά το δέσιμο που είδαμε να δημιουργείται ανάμεσα στον Γιώργο και τον Μιχάλη στην πολύ επιτυχημένη σειρά από απολαυστικά video στο YouTube κανάλι του Γιώργου Μαζωνάκη, δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε το πιο συναρπαστικό live του φετινού καλοκαιριού!

22 Σεπτεμβρίου – Λάρισα, Κηποθέατρο Αλκαζάρ
Τιμή Εισιτηρίου: 17€ προπώληση, 20€ ταμείο

Προπώληση : viva.gr 

Βιβλιοπωλείο «ΚΑΛΤΣΑΣ» – Λάρισα