3/8 – Δημήτρης Κοργιαλάς και Πέτρος Θεοτοκάτος στο Beach Bar Ipanema – Κερδίστε προσκλήσεις

Το Beach Bar IPANEMA υποδέχεται το Σάββατο 3 Αυγούστου 2019 τον Δημήτρη Κοργιαλά και τον Πέτρο Θεοτοκάτο σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι με την υποστήριξη του Ράδιο Πόλις 99,4!

Πόλις διαγωνισμός ❤ Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις με ποτό

  • ???? Στο κάτω μέρος της σελίδας με το facebook προφίλ σου, κάνε LIKE, COMMENT (σχόλιο), SHARE (κοινοποίηση), και μπες στην κλήρωση για 5 διπλές προσκλήσεις με ποτό που θα γίνει την Παρασκευή 2 Αυγούστου στις 21:00 το βράδυ.

  • Η κοινοποίηση πρέπει να είναι δημόσια ορατή στο προφίλ σας
  • ❤ Οι 5 νικητές θα δημοσιευτούν στο www.facebook.com/radiopolis

3/8 – Δημήτρης Κοργιαλάς και Πέτρος Θεοτοκάτος στο Beach Bar Ipanema – Κερδίστε προσκλήσεις με ποτό

Το 21ο μουσικό καλοκαίρι του beach bar Ipanema συνεχίζεται το Σάββατο 3 Αυγούστου με το Δημήτρη Κοργιαλά και τον Πέτρο Θεοτοκάτο
Δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες, μοιράζονται το ίδιο stage φέτος το καλοκαίρι, για μοναδικά μουσικά ταξίδια!!

Ο Πέτρος Θεοτοκάτος και ο Δημήτρης Κοργιαλάς, σε ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει τραγούδια από τη δισκογραφία τους, αλλά και μοναδικές διασκευές από την ελληνική και ξένη ροκ σκηνή.

Γινόμαστε μια παρέα και τραγουδάμε τις επιτυχίες των δύο τραγουδοποιών, αλλά και αγαπημένα τραγούδια άλλων δημιουργών, όπως οι Cure, οι Joy Division, οι Rolling Stones κ.α.

21 ΧΡΟΝΙΑ IPANEMA! Το Σάββατο 3 Αυγούστου, ο Πέτρος Θεοτοκάτος και ο Δημήτρης Κοργιαλάς, δίνουν ραντεβού κάτω από τα πλατάνια, στη σκηνή του “Ipanema Beach Bar” στο Στόμιο Λάρισας, μετά τις 10:30 για μία σπουδαία, ξεχωριστή βραδιά!!

3/8 – Δημήτρης Κοργιαλάς και Πέτρος Θεοτοκάτος στο Beach Bar Ipanema – Κερδίστε προσκλήσεις με ποτό