59η Γιορτή Κρασιού Αμπελώνα με την υποστήριξη του Ράδιο Πόλις 99,4

41

Με μεγάλα ονόματα και την υποστήριξη του Ράδιο Πόλις 99,4 θα διεξαχθούν φέτος οι εκδηλώσεις της 59ης Γιορτής Κρασιού Αμπελώνα. Ένας θεσμός που κρατάει σχεδόν 60 χρόνια.

 
Η 59η Γιορτή Κρασιού στον Αμπελώνα Λάρισας θα διαρκέσει από τις 23 έως τις 26 Αυγούστου στο άλσος Αγίου Γεωργίου στον Αμπελώνα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ

  • Την Πέμπτη 23 Αυγούστου, στην έναρξη των εκδηλώσεων της 59ης Γιορτής Κρασιού Αμπελώνα, για πρώτη φορά έρχεται  ο Γιώργος Βελισσάρης με την Τζένη Κατσίγιαννη και τους Σταύρο Ιωαννίδη και Σπύρο Μποκόρο στο κλαρίνο,  σε μία μοναδική λαϊκο-δημοτική βραδιά.

  • Την Παρασκευή 24 Αυγούστου στο stage της 59ης Γιορτής Κρασιού Αμπελώνα θα ανέβουν οι μοναδικοί LOCOMONDO σε μία ξεσηκωτική μουσική βραδιά…

  • Το Σάββατο 25 Αυγούστου η μεγάλη συναυλία με τον άρχοντα του λαϊκού τραγουδιού ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ. Μία βραδιά που δεν θα χάσει κανείς όπου όλοι μαζί θα σιγοτραγουδήσουμε μέχρι πρωίας παρέα με τον Βασίλη  «Απ΄ το Βορρά μέχρι τον Νότο» και όλες τις μεγάλες του παλιές και νέες επιτυχίες.  Το opening της συναυλίας του Βασίλη Καρρά θα κάνει ο δικός μας μοναδικός Μιχάλης Παπαματθαίου.

  • Την Κυριακή 26 Αυγούστου οι εκδηλώσεις της 59ης Γιορτής Κρασιού Αμπελώνα κλείνουν με τον μοναδικό Γιάννη Καψάλη, την αγαπημένη Γιώτα Γρίβα τον βιρτουόζο του κλαρίνου Μάκη Τσίκο και τον Ζήση Κασιάρα στο βιολί,  σε ένα λαϊκό, δημοτικό, παραδοσιακό γλέντι που θα ξεσηκώσει τους πάντες.  Μαζί τους ο Μιχάλης Παπαματθαίου.

59η Γιορτή Κρασιού Αμπελώνα με την υποστήριξη του Ράδιο Πόλις 99,4

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ:
Λάρισα: Nobacco Shop
Αμπελώνας: Square – Master
Τύρναβος: Block 10

Τηλ. Κρατήσεων: 6975 603548