9 Σεπτεμβρίου – «Εκείνος και Εκείνος» στο κηποθέατρο Αλκαζάρ με την υποστήριξη του Ράδιο Πόλις 99,4

Ο σύλλογος «Πανθεσσαλική Ένωση Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας(Π.Ε.Α.μ.Σ.Κ.Π)» διοργανώνει με σύμβολο την δύναμη της αλληλεγγύης μια Rock συναυλία την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 20:00 μ.μ. στο κηποθέατρο Αλκαζάρ Λάρισας με την υποστήριξη του Ράδιο Πόλις 99,4.

Τα αρώματα της Rock μουσικής θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου για να μπορεί να συνεχίζει το έργο του και τις πολύτιμες βοήθειες που παρέχει στα μέλη.

 
Τη συναυλία θα την πλαισιώσει το γνωστό και αγαπημένο συγκρότημα «Εκείνος και Εκείνος» που σχεδόν 30 χρόνια τώρα μας συντροφεύει με τις επιτυχίες του όπου συνεχίζουν να ηχούν αναλλοίωτα στο χρόνο «Τα λόγια κομμάτια», «Είπες», «Χειμωνιάτικα μπαρ», «τα χρώματα», «Δεν θυμάσαι» καθώς και επιτυχίες από τον τελευταίο τους δίσκο.

Επίσης θα συμμετέχουν και τρία συγκροτήματα της τοπικής σκηνής οι Distortion, Οι Rockώμελο και οι Εναλλάξ που μόλις κυκλοφόρησαν το νέο τους single.

Παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η ραδιοφωνική παραγωγός του Πόλις Καλλιόπη Τσινιαράκη.

Εισιτήρια:

5€ προπώληση και 7€ στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας.

Σημεία προπώλησης

καφέ Σευχέλλες- Κουμουνδούρου 16
Café me – Παναγούλη 20
Café Murphys – Υψηλάντου 2 κανάρη.
Café Πόλις – Ρούσβελτ 32

Καλούμε τα μέλη, τους εθελοντές και τους φίλους του συλλόγου να γίνουμε όλοι αλυσίδα αγάπης και προσφοράς στηρίζοντας την εκδήλωση γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!

9 Σεπτεμβρίου – «Εκείνος και Εκείνος» στο κηποθέατρο Αλκαζάρ με την υποστήριξη του Ράδιο Πόλις 99,4

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ

( Π.Ε.Α.μ.Σ.Κ.Π.)

Γαριτσίου 15 & Επισκοπής  Πλατεία Αβέρωφ

ΤΗΛ & ΦAΞ : 2413 007603 Λάρισα

e-mail peamskp@otenet.gr  Ιστοσελίδα: https://www.peamskp.gr