ΑΗ-ΓΙΩΡΓΙΤΙΚΑ 2019 – Τρίτη 30 Απριλίου 3ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Δρόμου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ο Άγιος Γεώργιος» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Ιερό Ναό Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου και την υποστήριξη του Ράδιο Πόλις 99,4, διοργανώνει τον 3ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Δρόμου (1χλμ, 5χλμ & 10 χλμ) που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Απριλίου 2019 και ώρα 17:00, στα πλαίσια του εορτασμού του Αγίου Γεωργίου.

 
Με τη συνδρομή του Ορθόδοξου Χριστιανικού Συλλόγου «Ενοριακή Συντροφιά Άγιος Γεώργιος» και της ΕΠΟΜΕΑ Λάρισας («Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών»)

Η διοργάνωση διεξάγεται για τρίτη συνεχή χρονιά και έχει ως σκοπό τη συλλογή φαρμάκων, συσκευασμένων τροφίμων μακράς διάρκειας ή δωρεά χρηματικού ποσού, που θα διατεθούν σε οργανωμένες δομές (εκκλησία, δήμος) που ασχολούνται με φιλανθρωπικές δραστηριότητες.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ώρα 1ης εκκίνησης: 17:00
Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Λάρισα-Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου
Διαδρομές: Δείτε τις διαδρομές ΕΔΩ

ΣΗΜΕΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Οι εγγραφές για τον αγώνα ξεκίνησαν στις 10 Απριλίου 2019 και υποβάλλονται online μέσω της σχετικής πλατφόρμας:

Αίτηση Εγγραφής 2019

Πέρας εγγραφών Κυριακή 21 Απριλίου 2019 και ώρα 20.00

Όσοι ενδιαφερόμενοι δεν διαθέτουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, θα μπορούν να προσέλθουν για συμπλήρωση της σχετικής αίτησης σε ένα από τα παρακάτω σημεία:

– Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου
Καθημερινά 08:00-10:00 και 17:00-19:00

– Πολιτιστικός Σύλλογος «Ο Άγιος Γεώργιος»
Στα τηλέφωνα:
2410-284 002

(Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη 10:00-13:00)

697 230 7262
(Καθημερινά 10:00-12:00 και 18:00-20:00)

ΕΓΓΡΑΦΕΣ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ – ΟΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Το όριο συμμετοχής στον αγώνα είναι 1.000 δρομείς.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν με τη συμπλήρωση του ορίου συμμετοχής ή την Κυριακή 21 Aπριλίου 2019 και ώρα 20.00, στην περίπτωση που το όριο συμμετοχής δεν έχει συμπληρωθεί νωρίτερα.

Για τους συμμετέχοντες που έχουν επιτυχώς ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής τους μέχρι την Κυριακή 21 Απριλίου θα εκδοθεί προσωποποιημένος αριθμός συμμετοχής, με τυπωμένο το όνομα (όχι το επώνυμο) του συμμετέχοντα επάνω στον αριθμό συμμετοχής.

ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για τη συμμετοχή στον 3ο Φιλανθρωπικό Αγώνα είναι προαιρετική η προσκόμιση φαρμάκων ευρείας και γενικής χρήσης ή/και συσκευασμένων τροφίμων μακράς διάρκειας (π.χ. μακαρόνια, ρύζι κλπ). Προτείνεται όπως τα παραπάνω να μην έχουν σύντομη ημερομηνία λήξεως.

     Η προσκόμιση των παραπάνω ειδών θα γίνεται με την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής και λοιπού υλικού, στα σημεία επίδοσης υλικών. Ημερομηνίες και ώρες θα κοινοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση.

Εναλλακτικά, όσοι συμμετέχοντες επιθυμούν, μπορούν ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ να προβούν σε ΔΩΡΕΑ χρηματικού ποσού. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

ENHMEΡΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

  • Σε περίπτωση που κάνατε την αίτηση συμμετοχής online και δηλώσατε ορθώς το email σας, θα λάβετε ηλεκτρονικό μήνυμα για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας.
  • Μπορείτε να μάθετε τον αριθμό συμμετοχής σας απευθείας από το σημείο παραλαβής.
  • Όλοι οι δρομείς παραλαμβάνουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τον αριθμό συμμετοχής τους ΠΡΙΝ τον αγώνα.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΛΟΙΠΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

Ο κάθε δρομέας παραλαμβάνει:

  1. τον αριθμό συμμετοχής του
  2. παραμάνες για τον αριθμό συμμετοχής
  3. μπλουζάκι δρομέα (θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας εγγραφών και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων)

Όλοι οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν τα παραπάνω από τη γραμματεία του «αγώνα» (το Σημείο παραλαβής και η ώρα, θα κοινοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση)

Η παραλαβή του αριθμού συμμετοχής γίνεται με την επίδειξη ταυτότητας ή άλλου αντίστοιχου εγγράφου ταυτοπροσωπίας (διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης, κλπ).

Σε περίπτωση που κάποιος δρομέας δεν γνωρίζει εκ των προτέρων τον αριθμό συμμετοχής του, μπορεί να ενημερωθεί σχετικά απευθείας από το Σημείο παραλαβής του αριθμού συμμετοχής, όπου θα υπάρχουν ενημερωμένες σχετικές ονομαστικές καταστάσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τους όρους συμμετοχής.

ΑΗ-ΓΙΩΡΓΙΤΙΚΑ 2019 – Τρίτη 30 Απριλίου 3ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Δρόμου