Αναστάσιος Ράμμος – «Ό,τι Κι Αν Κάνω» | Νέο Τραγούδι & Music Video

Αναστάσιος Ράμμος – Ό,τι Κι Αν Κάνω – Νέο Τραγούδι & Music Video – Ένα τραγούδι το οποίο συνδυάζει τον σύγχρονο ήχο με το τσιφτετέλι.

 
Ο Αναστάσιος Ράμμος παρουσιάζει τη νέα του επιτυχία με τίτλο «Ό,τι Κι Αν Κάνω», που κυκλοφορεί μαζί με music video από την Panik Records!

Πολυτάλαντος και πολυδιάστατος καλλιτέχνης, ο Αναστάσιος Ράμμος κάνει ακόμα μία μουσική έκπληξη, με ένα τραγούδι το οποίο συνδυάζει τον σύγχρονο ήχο με το τσιφτετέλι, σε ένα ξεσηκωτικό hit.

Τη μουσική και τους στίχους του «Ό,τι Κι Αν Κάνω» υπογράφουν οι Arcade, μέλος τον οποίων είναι και ο Αναστάσιος Ράμμος και έχουν γράψει μεγάλες επιτυχίες που έχουν ερμηνεύει τόσο ο ίδιος, όσο και άλλοι καλλιτέχνες.

Με το «Ό,τι Κι Αν Κάνω», ο Αναστάσιος Ράμμος συνεχίζει το προσωπικό του σερί των επιτυχιών, μεταξύ των οποίων τα «Σε Δυο Μόνο Μάτια», «Τ’ Αστέρια Μου», «Τα Καλά Παιδιά», το ντουέτο «Αν Με Δεις Να Κλαίω» με την Ελένα Παπαρίζου κ.α.. αλλά και μας χαρίζει ένα τραγούδι που θα αγαπηθεί πολύ και ακούγεται δυνατά.

Το «Ό,τι Κι Αν Κάνω» συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video, με μυστηριώδη ατμόσφαιρα, σε σκηνοθεσία Γιώργου Μπενιουδάκη, στο οποίο ο «εκρηκτικός» καλλιτέχνης μας μεταφέρει στο αναπόδραστο ενός έρωτα όπου… «ό,τι κι αν κάνω πέφτει πάντα στο κενό»!

Αναστάσιος Ράμμος – Ό,τι Κι Αν Κάνω – Official Music Video

Προηγούμενο άρθροΠροσφορά από την Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων
Επόμενο άρθροΤο Σάββατο 26/09/20 άνοιξε νέο Mikel στη Θεσσαλονίκη (φώτο)