Δευτέρα 10 Ιουνίου – “Μια φορά κι έναν καιρό στο βυθό…” – Χατζηγιάννειο – Λάρισα

Την Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 με την υποστήριξη του Ράδιο Πόλις 99,4 στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας, θα παρουσιαστεί το έργο “ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΒΥΘΟ…” που γράφτηκε από τις μαθήτριες της Δημιουργικής Πόρτας του τμήματος Θεατρικές Πινελιές και στο οποίο πρωταγωνιστούν οι ίδιες:

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΚΑΛΗ, ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΑΦΗ, ΛΙΛΙΑΝΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑ, ΒΑΛΙΑ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΛΟΓΟΥΡΑ, ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΟΥ, ΡΑΦΑΗΛΙΑ ΜΠΑΜΠΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΑΜΠΟΥ, ΤΖΙΝΑ ΧΑΤΖΑΚΗ, ΖΗΚΥΡΗ ΟΛΓΑ, ΕΡΗ ΤΣΙΑΡΑ.

 
Παράλληλα στον 2ο όροφο, στην αίθουσα «Τάκης Τλούπας», θα υπάρχει έκθεση δημιουργίας με τίτλο « ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ…» όπου οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να εισχωρήσουν σε έναν κόσμο παραμυθένιο και να θαυμάσουν παιδικές δημιουργίες από τα εργαστήρια που πραγματοποιήθηκαν μέσα στην σχολική χρονιά.

Πριν το τέλος της εκδήλωσης θα απονεμηθούν τίτλοι σπουδών σε όλους τους μικρούς καλλιτέχνες της Δημιουργικής Πόρτας.

Στο πλευρό μας σε αυτή τη γιορτή βρίσκονται οι φοιτητές της σχολής Καλών Τεχνών Φλώρινας οι οποίοι επιμελούνται τα σκηνικά της φετινής παράστασης.

Ευχαριστούμε θερμά τους: ΑΔΑΜΟΥ ΕΛΕΝΑ, ΜΑΝΙΑΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΠΕΤΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΣΙΔΕΡΗΣ ΤΑΣΟΣ, ΤΡΑΪΦΟΡΟΥ ΦΑΙΔΡΑ και ΤΣΑΚΜΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ, για την πολύτιμη συμμετοχή τους!

Σας περιμένουμε όλους με χαρά!!!!!

Δευτέρα 10 Ιουνίου – “Μια φορά κι ένα καιρό στο βυθό…” – Χατζηγιάννειο – Λάρισα