Η Άννα Βίσση έκανε την πρώτη συναυλία του καλοκαιριού με τα εγγόνια της στο κοινό (φώτο)

Η Άννα Βίσση έκανε την πρώτη συναυλία του καλοκαιριού με τα εγγόνια της στο κοινό – Η Άννα Βίσση ενώθηκε ξανά με τη «χρυσή» 13μελή μπάντα της και κάνει τη μουσική της βόλτα, για να τραγουδήσει σε διάφορα μέρη της Ελλάδας!

Την πρώτη της καλοκαιρινή συναυλία μετά το lockdown για τον κορονοϊό έκανε η Άννα Βίσση και αποθεώθηκε από το κοινό. Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ έχοντας στο κοινό τα εγγόνια της: Νίκο και Νέστορα, αλλά και την κόρη της Σοφία Καρβέλα με τον σύζυγό της Θανάση Πανουργιά έβαλε «φωτιά» στο Κηποθέατρο Παπάγου και αποθεώθηκε από το κοινό.

 
Η Άννα Βίσση ενώθηκε ξανά με τη «χρυσή» 13μελή μπάντα της και κάνει τη μουσική της βόλτα, για να τραγουδήσει σε διάφορα μέρη της Ελλάδας! Τραγούδια τεσσάρων και… δεκαετιών που όλους όσους αγαπούν και παρακολουθούν την Άννα και την διαδρομή της, τους έχουν συντροφεύσει σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους.

Επιτυχίες ατελείωτες, σχεδόν σε δεκάδες είδη και στυλ μουσικής, με ανανεωμένη ματιά και φρέσκιες ενορχηστρώσεις. Τραγούδια του Νίκου Καρβέλα γραμμένα για την Άννα και παιγμένα από μία μπάντα που εδώ και πέντε χρόνια γράφουν ιστορία στο χώρο του θεάματος. Ένα καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι της Άννας και της μπάντας της που απογείωσε με την ενέργεια, το πάθος, το χιούμορ, τον αυθορμητισμό αλλά και την αγάπη που τους ενώνει, μεταδίδοντας δυνατά συναισθήματα σε κάθε θεατή ξεχωριστά.

Πηγή: tlife.gr, Φωτογραφίες: NDP