Η απουσία της Πάολα από τα Mad VMA Awards 2108 και η κόντρα με το κανάλι

Αποτελεί αυτή τη στιγμή μία από τις 2-3 κορυφαίες Ελληνίδες τραγουδίστριες. Κάθε της εμφάνιση σε νυχτερινό κέντρο γεμίζει το εκάστοτε μαγαζί. Αν δεν υπήρχε η επιτυχία της Φουρέιρα, η Πάολα θα ήταν με διαφορά η πιο επιτυχημένη καλλιτέχνις. Πώς γίνεται όμως να απουσιάζει από τα Mad Awards ένα τέτοιο όνομα;

 
Όλα ξεκίνησαν πέρσι. Στη διοργάνωση του 2017 η Πάολα είχε βραβευτεί ως η Καλύτερη Ελληνίδα Καλλιτέχνις και μάλιστα ανέβηκε στη σκηνή να παραλάβει το βραβείο με την κόρη της Παολίνα. Όλα καλά μέχρι εδώ. Λίγες μέρες μετά την τελετή, τα βραβεία θα προβάλλονταν στον Alpha, όπως είθισται τα τελευταία χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Mad VMA 2018: Οι νικητές, βίντεο και φωτογραφίες

Τότε ήταν που επήλθε η ρήξη ανάμεσα στην Πάολα και το Mad. Κι αυτό γιατί στο τελικό μοντάζ κόπηκε και η στιγμή της βράβευσης της, αλλά και οι δύο εμφανίσεις της επί σκηνής. Η μία με τον Γιώργο Θεοφάνους και η άλλη στο κλείσιμο της βραδιάς. Δύο acts για τα οποία είχε κάνει πολλές πρόβες, είχε κουραστεί και είχε καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια.

Ο λόγος που συνέβη αυτό αφορούσε στην κόντρα του Mad με την δισκογραφική που βρίσκεται η Πάολα, την Panik. Μια κόντρα που φημολογείται ότι ξεκίνησε από το ότι η τραγουδίστρια δεν πήρε το δεύτερο βραβείο που είχε προσυμφωνηθεί μεταξύ τους. Ο λόγος για το βραβείο Mad Greekz που τελικά κατέληξε στη Νατάσα Θεοδωρίδου και είχε προκαλέσει αναστάτωση στα παρασκήνια. Αναστάτωση που ξεκίνησε από την ίδια την Πάολα.

Λίγες μέρες μετά την τηλεοπτική προβολή, οι αναρτήσεις της στο Instagram ήταν ενδεικτικές.

Η ίδια η Panik είχε δηλώσει: «Η τηλεοπτική εξαφάνιση όλων των εμφανίσεων της καλλιτέχνιδάς μας, δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης ότι δεν πρόκειται για ένα απλό τεχνικό λάθος, αλλά για μία ήδη ειλημμένη απόφαση από τον τηλεοπτικό σταθμό MAD»

Όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα στη φετινή διοργάνωση να προσκληθεί μεν από το Mad, αλλά να αρνηθεί την πρόσκληση και να μην παρευρεθεί. Προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα, απαγορεύοντας τη χρήση των τραγουδιών της καθ΄οιονδήποτε τρόπο.

Πηγή: eleftherostypos.gr