Η Ιωάννα Τούνη στη Λάρισα με την υποστήριξη του Ράδιο Πόλις 99,4

Η 43 Blue Perfume γιορτάζει 1 ΧΡΟΝΟ λειτουργίας του καταστήματος στην Λάρισα, με ένα event που θα ταράξει την πόλη μας, την Παρασκευή 31/1 στις 18:00 με την υποστήριξη του Ράδιο Πόλις 99,4.

 
Υποδεχόμαστε την υπέροχη Ιωάννα Τούνη, μοιράζουμε δώρα, ετοιμάζουμε εκπλήξεις και happenings, ενώ μεγάλες προσφορές σας περιμένουν!

Η Ιωάννα Τούνη στη Λάρισα με την υποστήριξη του Ράδιο Πόλις 99,4

Μεγάλος διαγωνισμός για εκείνη την μέρα και για όσους αγοράσουν το αγαπημένο τους προϊόν, με την Ιωάννα Τούνη να ανακοινώνει live τον νικητή!

Η Ιωάννα Τούνη στη Λάρισα με την υποστήριξη του Ράδιο Πόλις 99,4

Υπέροχη μουσική από τον GUEST DJ Konstantino Stathako!
Σας περιμένουμε όλους!!
Δευκαλίωνος 10,Λάρισα

43 BLUE PERFUME

Η 43 Blue Perfume είναι μία νέα δυναμική εταιρεία με καταστήμα και eshop φυτικών καλλυντικών και αρωμάτων τύπου επώνυμα,που δραστηροποιείται στην Ελλάδα,σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Τα αρώματα μας,τύπου επώνυμα,ξεχωρίζουν γιατί έχουν 95% πιστότητα και διάρκεια περισσότερο από 10 ώρες ,ενώ είναι δερματολογικά ελεγμένα!

Τα προϊόντα μας παρασκευάζονται αποκλειστικά στο εργαστήριο μας στην Ελλάδα,με πιστοποιήσεις ενώ ελέγχονται από ανεξάρτητους πιστοποιημένους φορείς ,εξασφαλίζοντας έτσι την υψηλή ποιότητα παραγωγής.
Δημιουργούμε φυτικά καλλυντικά υψηλής αποτελεσματικότητας για το πρόσωπο και το σώμα,με άμεσα αποτελέσματα ομορφιάς και υγείας
Μπορείτε να μας βρείτε στο κατάστημά μας στην Λάρισα, Δευκαλίωνος 10 και στο eshop μας www.43blueperfume.gr

Τα προϊόντα μας δεν έχουν δοκιμαστεί ποτέ σε ζώα!