Η Τάμτα στη Eurovision! Όσα αποκάλυψε για την κόρη της και την σύγκριση με την Ελένη Φουρέιρα! (φώτο)

Το μεσημέρι της Πέμπτης η Τάμτα και η ομάδα της βρέθηκαν στο «Σπίτι της Κύπρου» στο κέντρο της Αθήνας, με αφορμή τη συνέντευξη τύπου.

 
Η τραγουδίστρια κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο με την εξωτερική της παρουσία όσο και με τα λεγόμενα της. Η Τάμτα τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενη με τη συμμετοχή της στον 64ο διαγωνισμό της Eurovision που θα γίνει τον ερχόμενο Μάιο στο Τελ Αβίβ.

«Πρόκειται για ένα ρυθμικό κομμάτι που με αντιπροσωπεύει απόλυτα. Όταν το άκουσα είπα στον εαυτό μου ότι είναι ένα ωραίο κομμάτι, είμαι 38 χρονών και είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάω στη Eurovision. Σε μένα και στην ομάδα μου μας αρέσει πολύ, οπότε πάμε να το στηρίξουμε με ότι έχουμε». Όσον αφορά τη σύγκριση με την Ελένη Φουρέιρα εκείνη απαντά: «Είναι πολύ ξεχωριστή η Ελένη. Δεν νομίζω ότι πρέπει να συγκρίνουμε πράγματα. Ωστόσο, η σύγκριση δεν είναι κάτι που με φοβίζει. ‘Έχω πάρει συνειδητοποιημένα την απόφαση. Είμαι έτοιμη για τα πάντα, έχω δυνάμεις για να αντιμετωπίσω τα πάντα. Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε και θα δούμε μαζί που θα μας βγάλει. Την κριτική την αντέχω, όμως σας θέλω δίπλα μου».

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι πρόκειται για  ένα pop κομμάτι, μοντέρνο και ταυτόχρονα σύγχρονο. Ο στίχος είναι ερωτικός. Το video clip θα γυριστεί μέσα στις επόμενες μέρες στην Ελλάδα και εμείς θα το δούμε και θα το ακούσουμε για πρώτη φορά στις 5 Μαρτίου. Οι δημοσιογράφοι δεν θα μπορούσαν να μην ρωτήσουν αν περιμένει το 12αρι από την Γεωργία, καθώς υπήρξε τρία χρόνια στην κριτική επιτροπή του X-Factor: «Δεν βασίζομαι εκεί αλλά θα χαρώ πολύ να μου δώσουν το 12αρι. Ελπίζω να με στηρίξουν».

Η Τάμτα έχει αρχίσει να σκέφτεται πράγματα για την εικόνα της πάνω στη σκηνή του Τελ Αβίβ, ωστόσο δεν έχουν καταλήξει κάπου με την ομάδα της. Βέβαια, η ίδια αναφέρει: «Δεν ξέρω αν θα έχω δυνατή χορογραφία. Το αφήνω πάνω στα χέρια της Sacha Jean-Baptiste. Με είδε από κοντά πάνω στη σκηνή για να καταλάβει που βρίσκομαι και εγώ. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα χορέψω. Πάνω στη σκηνή θα είμαστε 6 άτομα».

Τέλος, η όμορφη τραγουδίστρια δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην κόρη και την μητέρα της: «Η κόρη μου αγχώνεται πολύ για εμένα γιατί με νοιάζεται. Και η μαμά μου και η κόρη μου συγκινήθηκαν πολύ. Είναι δίπλα μου και με στηρίζουν, όπως πάντα άλλωστε».

Πηγή: tlife.gr, Φωτογραφίες: NDP