Καλοκαιρινή Περιοδεία 2018 από το «ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ» Λάρισας – Το πρόγραμμα

Tην ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ – 2018, από την ΒΕΛΙΚΑ, στο «Θέατρο Θάλασσας» και το ΣΑΒΒΑΤΟ: 14 ΙΟΥΛΙΟΥ, στο «Θέατρο Χοροστάσι» , στην ΚΡΑΝΙΑ (Ολύμπου), ξεκινάει την Kαλοκαιρινή του Περιοδεία, το «ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ» – Λάρισας, με την εξαιρετική, συγκινητική Κωμωδία του Χάρη Κυριακίδη: «ΕΝΑ ΠΟΛΥ – ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙ»

Η παράσταση παίζονταν με πολύ μεγάλη επιτυχία, τον περασμένο Μάιο 2018, στη Σκηνή του «ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΕΧΝΩΝ», επί της Τ. Βελησσαρίου & Πηνειού 9.

 
Έτσι λοιπόν σε συνεργασία τόσο με την «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ» καθώς και με Δήμους του Νομού μας, έχουν ήδη προγραμματιστεί συνολικά οι παρακάτω Παραστάσεις:

  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 13 ΙΟΥΛΙΟΥ & ώρα 9.15 μ.μ- στην ΒΕΛΙΚΑ στο «ΘΕΑΤΡΟ ΘΑΛΑΣΣΑΣ», σε συνεργασία με τον Δήμο ΑΓΙΑΣ.

  • ΣΑΒΒΑΤΟ: 14 ΙΟΥΛΙΟΥ & ώρα: 9.15 μ.μ, στην ΚΡΑΝΙΑ ΟΛΥΜΠΟΥ στο «ΘΕΑΤΡΟ ΧΟΡΟΣΤΑΣΙ», σε συνεργασία με τον «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΡΑΝΙΑΣ».

  • ΠΕΜΠΤΗ: 26 ΙΟΥΛΙΟΥ & ώρα: 9.15 μ.μ, στο «ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΙΓΑΝΗΣ» , στα πλαίσια του «ΟLYMPOYS TUΝNEL FESTIVAL-2018» & σε συνεργασία με τον «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΙΓΑΝΗΣ».

  • ΣΑΒΒΑΤΟ: 28 ΙΟΥΛΙΟΥ & ώρα: 9.15 μ.μ, στο «ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΜΠΩΝ» (Ομόλιο), στα πλαίσια του φεστιβάλ: «ΜΕ ΘΕΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ – 2018», που διοργανώνει η «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ».

  • ΤΡΙΤΗ: 28 ΑYΓΟΥΣΤΟΥ στο ΔΗΜΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Δήμου Φαρσάλων.

Κείμενο – Σκηνοθεσία επιμέλεια Μουσικής: Χάρης Κυριακίδης.

Παίζουν με σειρά εμφάνισης οι Ηθοποιοί:
Ειρήνη Τσότσα (Ριτσάκι), Γιάννης Τσάτσος (Ανδρέας Ρηγόπουλος- Λυκειάρχης), Δημήτρης Νάνος (Αλέξανδρος Λογιάδης-Καθηγητής γλωσσολογίας), Λιάνα Δάκτυλα (Τασία-Κουβερνάντα) & η Βάνα Καταραχιά (Κλεωνίκη-Μητέρα του Καθηγητή).

«ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ»: 2410-534313