Καμίλα Καμπέγιο-Σολ Μέντες: Το «καυτό» φιλί στο Σαν Φρανσίσκο που επιβεβαιώνει τη σχέση τους

Το ντουέτο Senorita ανέβηκε στην κορυφή των Charts και τα δύο ταλαντούχα παιδιά ανέβηκαν στον Όλυμπο των ερωτευμένων

 
Είναι δύο νέα, πανέμορφα και ταλαντούχα παιδιά. Παίζουν σε ταινίες, τραγουδούν υπέροχα και πρόσφατα παρουσίασαν το εκπληκτικό ντουέτο, που κάνει θραύση στα νέα παιδιά και όχι μόνο, το Senorita.

Όμως τα δύο αυτά παιδιά είναι απλοί συνεργάτες; Ή τελικά επιβεβαιώνονται οι φήμες ότι είναι και ζευγάρι; Πριν λίγες ημέρες τους είχαν… πιάσει να περπατούν χέρι-χέρι, μέσα στην τρελή χαρά και να μην… ακούν τι συμβαίνει γύρω τους. Ένα σημάδι έρωτα; Όσοι το έχουν ζήσει, λένε «ναι».

Εντούτοις, ο κρυφός έρωτας φαίνεται πως εξελίχθηκε, καθώς η Καμίλα Καμπέγιο και ο Σον Μέντες όχι μόνο δεν κρύβονται πλέον, αλλά φροντίζουν να «διαδηλώνουν» τον έρωτά τους. Μόλις το Σαββατοκύριακο, εθεάθησαν να φιλιούνται στο στόμα, επιβεβαιώνοντας ότι εκτός από ζευγάρι στο βίντεο-κλιπ του Senorita, είναι ζευγάρι και στην πραγματική ζωή και -γιατί όχι;- ίσως η Καμπέγιο να ακούει τον Μέντες να τη φωνάζει «Σενιορίτα» και να… λιώνει σαν κερί!

Και επειδή εδώ μιλάμε με στοιχεία, υπάρχει και βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, στο οποίο το ζευγαράκι φιλιέται ξανά και ξανά και ξανά, χωρίς την παραμικρή προσπάθεια να κρυφτεί…

Την ίδια στιγμή, το Senorita, έπιανε κορυφή στα Charts.

Η Καμπέγιο πρόσφατα είχε δηλώσε στο περιοδικό Clash ότι έχει μια ιδιαίτερη φιλία με τον Shawn, εξηγώντας: «Δεν είχα ποτέ πολλούς φίλους. Πάντα έχω μερικούς ανθρώπους στη ζωή μου που εμπιστεύομαι. Νιώθω σαν να είναι τόσο σπάνιο να γνωρίσω κάποιον σε αυτόν τον κλάδο και να βρω ένα πρόσωπο αυτής της ποιότητας και νιώθω ότι ο Shawn είναι αυτό το πρόσωπο για μένα. Τον εμπιστεύομαι απλά, και ανεξάρτητα από το επίπεδο έντασης που έχει γύρω από την καριέρα του ή έχω, είναι απλώς φυσιολογικό και αυτό είναι τόσο σπάνιο και πολύτιμο για να βρεθεί σε αυτόν τον κλάδο … Είναι μια πραγματικά όμορφη αίσθηση να ξέρω αυτό το άτομο ότι θα είναι πάντα στη ζωή μου, πάντα θα αγαπάμε ο ένας τον άλλο».

Πόσο πιο όμορφα να περιγράψει το κορίτσι ότι είναι ερωτευμένη με τον Σον Μέντες. Προφανώς, αμοιβαία αισθήματα είχε και εκείνος…

Κάτι σαν το Senorita ένα πράγμα…

Πηγή: protothema.gr