“ΕΛΗΞΕ” Κερδίστε κάθε μέρα 1 δωροεπιταγή 50€ από την DPAM (1ος διαγωνισμός)

Πόσο όμορφα νιώθουμε όλοι τώρα που ήρθε η άνοιξη! Σίγουρα το νιώθετε κι εσείς!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Νέα Σεζόν, Άνοιξη-Καλοκαίρι 2018

  • Ώρα λοιπόν να βγάλετε την μουντίλα του Χειμώνα από τις ντουλάπες των παιδιών σας και να γεμίσετε χρώμα και ζωντάνια την κάθε τους μέρα. Πως θα το πετύχετε αυτό; Mα φυσικά μαζί με την DPAM! Η DPAM ξέρει να προσφέρει στα παιδιά αυτό που αγαπούν. Γι’ αυτό, για τη Νέα Σεζόν, Άνοιξη-Καλοκαίρι 2018 έχει δημιουργήσει χρωματιστές συλλογές εμπνευσμένες από ζωγράφους και καλλιτέχνες.

Οι συλλογές της DPAM αποτελούν μικρά αριστουργήματα που θα ντύσουν όμορφα τα παιδιά σας κάθε στιγμή της ημέρας. Αμέτρητα ρούχα, παπούτσια, πιτζάμες και αξεσουάρ σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε στο νέο κατάστημα DPAM, στην οδό Ασκληπιού 9-11, στο κέντρο της Λάρισας! DPAM. Αυτό που αγαπούν τα παιδιά!

  • Κάθε μέρα το κατάστημα DPAM στη Λάρισα (Ασκληπιού 9-11) κληρώνει 1 δωροεπιταγή 50€ για έναν τυχερό ακροατή. Η δωροεπιταγή παραλαμβάνεται από το κατάστημα και εξαργυρώνεται μόνο στη Λάρισα.

  • Στο κάτω μέρος της σελίδας με το facebook προφίλ σου, κάνε LIKE, COMMENT (ένα σχόλιο), SHARE (κοινοποίηση), και μπες στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 13 Μαρτίου στη 1 το μεσημέρι.