¨ΕΛΗΞΕ” Κερδίστε κάθε μέρα 1 δωροεπιταγή 50€ από την DPAM (8ος διαγωνισμός)

Πόσο όμορφα νιώθουμε όλοι τώρα που ήρθε η άνοιξη! Σίγουρα το νιώθετε κι εσείς!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Νέα Σεζόν, Άνοιξη-Καλοκαίρι 2018

  • Με την Άνοιξη να είναι ήδη εδώ, σίγουρα θα θέλετε να κάνετε μια αλλαγή που θα σας κάνει να αποχαιρετήσετε μια και καλή τον Χειμώνα. Τη λύση έρχεται να δώσει η γαλλική εταιρία βρεφικών και παιδικών ρούχων DPAM. Για την Νέα Σεζόν Άνοιξη Καλοκαίρι 2018, φέρνει σε όλους εσάς φανταστικές συλλογές εμπνευσμένες από πολύ διάσημους ζωγράφους και τα έργα τους.
  • Από τι αποτελούνται οι συλλογές; Ρούχα, πιτζάμες, αξεσουάρ αλλά και τα πιο όμορφα παπούτσια σας περιμένουν για να ντύσουν μοναδικά τα παιδιά σας από την κορυφή ως τα νύχια. Σας περιμένουμε στο νέο κατάστημα DPAM, στην οδό Ασκληπιού 9-11, στο κέντρο της Λάρισας, για να τα ανακαλύψετε! DPAM. Αυτό που αγαπούν τα παιδιά!

Κερδίστε κάθε μέρα 1 δωροεπιταγή 50€ από την DPAM (8ος διαγωνισμός)

  • Κάθε μέρα το κατάστημα DPAM στη Λάρισα (Ασκληπιού 9-11) κληρώνει 1 δωροεπιταγή 50€ για έναν τυχερό ακροατή. Η δωροεπιταγή παραλαμβάνεται από το κατάστημα και εξαργυρώνεται μόνο στη Λάρισα.

  • Στο κάτω μέρος της σελίδας με το facebook προφίλ σου, κάνε LIKE, COMMENT (ένα σχόλιο), SHARE (κοινοποίηση), και μπες στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 22 Μαρτίου στη 1 το μεσημέρι.