Κερδίστε κάθε μέρα δωροεπιταγές αξίας 20€ από την DPAM στη Λάρισα (2ος Διαγωνισμός)

Πόσα διαφορετικά μπουφάν έχει μια παιδική ντουλάπα; Αδιάβροχα, ελαφριά, με κουκούλα, με γούνα… Τι θα λέγατε εάν αγοράζατε μόνο 1 μπουφάν που μπορεί να σας προσφέρει όλα αυτά; Νομίζετε ότι είναι απίθανο;

Κι όμως… στο κατάστημα DPAM θα βρείτε μπουφάν 3 σε ένα. Φοριούνται μαζί και χωριστά ανάλογα με τις διαθέσεις του καιρού, είναι double face που σημαίνει ότι μπορείτε να αλλάζετε εμφανίσεις, έχουν γούνινη επένδυση και αποσπώμενη κουκούλα. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι τις κρύες μέρες του χειμώνα δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Το παιδί σας δε θα κρυώνει ποτέ! Επισκεφθείτε το κατάστημα DPAM, στην οδό Ασκληπιού 9-11, στο κέντρο της Λάρισας, για να τα ανακαλύψετε! DPAM. Αυτό που αγαπούν τα παιδιά!

Κερδίστε κάθε μέρα δωροεπιταγές αξίας 20€ από την DPAM στη Λάρισα (2ος Διαγωνισμός)

  • Κάθε μέρα το κατάστημα DPAM στη Λάρισα (Ασκληπιού 9-11) κληρώνει  δωροεπιταγές αξίας 20€ για τυχερούς ακροατές. (1 δωροεπιταγή σήμερα)

  • Η δωροεπιταγές παραλαμβάνονται από το κατάστημα και εξαργυρώνονται μόνο στη Λάρισα.

  • Στο κάτω μέρος της σελίδας με το facebook προφίλ σου, κάνε LIKE, COMMENT (ένα σχόλιο), SHARE (κοινοποίηση), και μπες στην κλήρωση για 1 δωροεπιταγή αξίας 20€ που θα γίνει την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί.

  • Η δημοσίευση θα πρέπει να είναι ορατή από όλους στο προφίλ σας