Κερδίστε κάθε μέρα δωροεπιταγές αξίας 20€ από την DPAM στη Λάρισα (3ος Διαγωνισμός)

Η επιλογή των κατάλληλων παπουτσιών για τα παιδιά είναι πάντα μία δύσκολη απόφαση. Εμείς, σας έχουμε τη λύση:

Επισκεφθείτε το κατάστημα DPAM και ζητήστε από τις shoes experts να σας βοηθήσουν να κάνετε την ιδανική επιλογή! 20 brands παπουτσιών σας περιμένουν για να επιλέξετε το κατάλληλο για το παιδί σας. Αν θέλετε αθλητικά παπούτσια, οι επιλογές ανάμεσα σε ADIDAS, NIKE, REEBOK, ASICS ή ΝEW BALANCE θα γίνουν εύκολη υπόθεση. Αν ψάχνετε «καλά» παπούτσια τότε GEOX, CAMPER, KICKERS θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα. Αν ψάχνετε ένα street style παπούτσι, τότε τα CONVERSE ή τα SKECHERS θα σας εντυπωσιάσουν. Και αν ψάχνετε γαλότσες τότε απλά είστε στον παράδεισο: DPAM, PENNY SCALLAN & CROCKS, πουθενά αλλού δε θα βρείτε ωραιότερες! Ελάτε λοιπόν στο κατάστημα DPAM, στην οδό Ασκληπιού 9-11, στο κέντρο της Λάρισας, για να τα ανακαλύψετε! DPAM. Αυτό που αγαπούν τα παιδιά!

Κερδίστε κάθε μέρα δωροεπιταγές αξίας 20€ από την DPAM στη Λάρισα (3ος Διαγωνισμός)

  • Κάθε μέρα το κατάστημα DPAM στη Λάρισα (Ασκληπιού 9-11) κληρώνει δωροεπιταγές αξίας 20€ για τυχερούς ακροατές (2 Δωροεπιταγές σήμερα).

  • Η δωροεπιταγές παραλαμβάνονται από το κατάστημα και εξαργυρώνονται μόνο στη Λάρισα.

  • Στο κάτω μέρος της σελίδας με το facebook προφίλ σου, κάνε LIKE, COMMENT (ένα σχόλιο), SHARE (κοινοποίηση), και μπες στην κλήρωση για 2 Δωροεπιταγές που θα γίνει την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί.

  • Η δημοσίευση θα πρέπει να είναι ορατή από όλους στο προφίλ σας