Κερδίστε κάθε μέρα δωροεπιταγές αξίας 20€ από την DPAM στη Λάρισα (4ος Διαγωνισμός)

Τα σχολεία ξεκίνησαν! Ρούχα, τσάντες, παπούτσια και αξεσουάρ ανεβαίνουν ψηλά στη λίστα των αγορών μας. Που θα βρούμε όμως τα καλύτερα, τα πιο ποιοτικά και τα πιο όμορφα για τα παιδιά μας; Μα στην DPAM φυσικά.

Μία επίσκεψη στο κατάστημα DPAM θα σας δώσει την ευκαιρία να ανακαλύψετε τη νέα φθινοπωρινή συλλογή που περιλαμβάνει ρούχα για το σχολείο και τις εξωσχολικές δραστηριότητες των παιδιών και μία μεγάλη ποικιλία από φόρμες. Στην DPAM θα βρείτε 20 επώνυμα brands παπουτσιών για να διαλέξετε τα κατάλληλα παπούτσια για το δικό σας παιδί. Μη ξεχάσετε να τους ρωτήσετε για τις τσάντες DPAM, PENNY SCALLAN & PARKLAND που είναι κατάλληλες για όλες τις ηλικίες και όλες τις δραστηριότητες. Σας περιμένουμε στο κατάστημα DPAM, στην οδό Ασκληπιού 9-11, στο κέντρο της Λάρισας, για να τα ανακαλύψετε! DPAM. Αυτό που αγαπούν τα παιδιά!

Κερδίστε κάθε μέρα δωροεπιταγές αξίας 20€ από την DPAM στη Λάρισα (4ος Διαγωνισμός)

  • Κάθε μέρα το κατάστημα DPAM στη Λάρισα (Ασκληπιού 9-11) κληρώνει δωροεπιταγές αξίας 20€ για τυχερούς ακροατές (2 Δωροεπιταγές σήμερα).

  • Η δωροεπιταγές παραλαμβάνονται από το κατάστημα και εξαργυρώνονται μόνο στη Λάρισα.

  • Στο κάτω μέρος της σελίδας με το facebook προφίλ σου, κάνε LIKE, COMMENT (ένα σχόλιο), SHARE (κοινοποίηση), και μπες στην κλήρωση για 2 Δωροεπιταγές που θα γίνει την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί.

  • Η δημοσίευση θα πρέπει να είναι ορατή από όλους στο προφίλ σας