Βασίλης Βάιλας

Background

Βασίλης Βάιλας

Μεσημεριάζει και ο Πόλις σου ταιριάζει. Πολύ μουσική, λιγότερο μπλα-μπλα με νόημα όμως να ο λόγος για να χαμογελάς τα μεσημέρια σου.Άκου τι σου έτυχε μεσημεριάτικα στην πόλη, εκεί που ήσουν ήσυχος σε πιάσαν οι διαόλοι!! Άκουσες τον Βάιλα και σου’ πεσαν οι κάλτσες, γουστάρεις μουσικές που να μην είναι φάλτσες…

Πρέπει να μάθεις να το λες σε ρυθμό χιπ-χοπ γιατί είναι το password για να μπεις στο συγκεκριμένο 2ωρο.

Εδώ θα μάθεις ότι στο στρατό ήμουν μάγειρας και όλοι η μονάδα ήταν μονίμως σε αναρρωτική. Μοναχοπαίδι μεγαλωμένο με στοργή ξάπλωνα με το ραδιόφωνο αγκαλιά, μέχρι που ανακάλυψα τις γυναίκες (έχουν κι αυτές το κουμπί τους).

Από μικρός είπα στην μάνα μου “μάνα, θα γίνω dj” και από τότε πολλοί με λάτρεψαν και άλλοι τόσοι με μίσησαν.

Στα club εκτός από τις μουσικές που έβαζα είχα πάντα μπροστά μου ένα μικρόφωνο για να μιλάω και να τραγουδάω (όχι φωτιές από το στόμα δεν έβγαζα), μέχρι που ήρθε η ελεύθερη ραδιοφωνία και βρήκα το στοιχείο μου.

Μόνο σε μένα θα ακούσεις ότι θέλω εγώ, άντε και μερικές φορές ότι θέλεις κι εσύ, αρκεί να φοράς φούστα..χε χε. Εργένης, Λέων, χαρούμενος, εγωιστής, ζοχάδας, και μεταδοτικός είμαι ότι πρέπει για παρέα. Έλα λοιπόν και εσύ στην μεγαλύτερη και πιο χαρούμενη παρέα της πόλης!!!


Παραγωγοί

Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%