Μύκονος: 1.200 «χρυσές» καρέκλες για τον Ρέμο σήμερα στο Nammos

Από 1.000 ως 1.500 ευρώ το άτομο το «εισιτήριο» της συναυλίας του Αντώνη Ρέμου στο Nammos απόψε το βράδυ – Παρουσία των «Ράμπο» της ΑΑΔΕ ο «πόλεμος της σαμπάνιας» 

 
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο Αντώνης Ρέμος και ο Αμρ Ντιαμπ εμφανίζονται στο καθιερωμένο συναυλιακό event του καλοκαιριού στο Nammos, με κόστος από 1.000 έως 1.500 ευρώ το άτομο.

Η είδηση που πλέον παύει να είναι είδηση, αφορά στο κόστος της κάθε μιας από τις 1.200 ξύλινες καρέκλες του Nammos στην καθιερωμένη συναυλία στην Μύκονο με πρωταγωνιστή τον πιο δημοφιλή Έλληνα λαϊκό τραγουδιστή, Αντώνη Ρέμο και συμπρωταγωνιστή, τον διάσημο Αιγύπτιο συνάδελφο του, Αμρ Ντιάμπ. Κόστος που δεν απευθύνεται φυσικά στο πορτοφόλι του μέσου Έλληνα τουρίστα.

Όσοι λοιπόν έχουν την δυνατότητα να καθίσουν σήμερα σε μία από αυτές τις 1.200 καρέκλες θα πληρώσουν σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο, από 1.000 ευρώ έως 1.500 ευρώ το άτομο, ανάλογα με το τραπέζι που θα επιλέξουν.

Είναι η βραδιά που οι ταμειακές μηχανές του μαγαζιού μπαίνουν ανά μια ώρα στα πιτς για αλλαγή ρουλεμάν ενώ τα κλιμάκια της Ανεξάρτητης Αρχής Δημόσιων Εσόδων χτυπούν τριπλοβάρδιες μήπως και ξεφύγει κάποιο ευρώ, τη στιγμή που οι εκλεκτοί πελάτες μπαίνουν στον πειρασμό να συμμετάσχουν σε μια άτυπη μονομαχία για το ποιος θα ανοίξει τις περισσότερες σαμπάνιες.

Πηγή: protothema.gr