
Βασιλική Παπανώτα
Καλημέρα με φρου-φρου και αρώματα. Το πρωινό σου ομορφαίνει με τα πιο happy news και η διάθεση σου γίνετε καλύτερη με αγαπημένες μουσικές για να αντέξεις την υπόλοιπη μέρα.
closeListeners:
Top listeners:
Radiopolis Player ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4
Το Pisina Club Ηρώδειο υποδέχεται τον Κωνσταντίνο Κουφό Live την Παρασκευή 3 Αυγούστου!
Ο Κωνσταντίνος Κουφός που έγινε γνωστός ως Κωνσταντίνος Personas με τη μεγάλη επιτυχία «Η Πιο Ωραία Στην Ελλάδα»,και «Μετρώ Αντίστροφα»έρχεται για πρώτη φορά στο Ηρώδειο για ένα live που θα προσφέρει ένα απολαυστικό μουσικό πρόγραμμα και θα ερμηνεύσει τις πιο γνώστες επιτυχίες μέχρι το πρωί..!
Κατάφερε με το επικό «Τίκα Τάκα Τίκα Τακ» από το τραγούδι «Η πιο ωραία στην Ελλάδα» να φτάσει τα 37 εκατομμύρια views στο youtube!
[the_ad id=”26081″]
Ο Κωνσταντίνος Κουφός LIVE στο Pisina Club Ηρώδειο – Παρασκευή 3 Αυγούστου
Συντάχθηκε από: Vasilis Vailas
Καλημέρα με φρου-φρου και αρώματα. Το πρωινό σου ομορφαίνει με τα πιο happy news και η διάθεση σου γίνετε καλύτερη με αγαπημένες μουσικές για να αντέξεις την υπόλοιπη μέρα.
close12:00 - 15:00
15:00 - 18:00
18:00 - 21:00
21:00 - 00:00
00:00 - 07:00
07:00 - 09:00
1
play_arrowΜιχάλης Χατζηγιάννης & Χρήστος Μάστορας
2
play_arrowΚωνσταντίνος Αργυρός
3
play_arrowΆννα Βίσση
4
play_arrowStavento, Daphne Lawrence
5
play_arrowApon
Σχόλια σε άρθρα (0)