Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου 12/8 στο Αρχαίο Θέατρο Δίου

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου την Τετάρτη 12 Αυγούστου στο Φεστιβάλ Ολύμπου στο Αρχαίο Θέατρο Δίου με την υποστήριξη του Ράδιο Πόλις 99,4!

 
Στο φόβο και την ανασφάλεια της εποχής του κορωνοϊού και της πανδημίας, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου απαντάει με συναίσθημα και λυρισμό. Μας ενώνει όλους σε μια βραδιά και μας τραγουδάει τα πιο λυρικά του τραγούδια, τα πιο ευαίσθητα, τα πιο ρομαντικά. Αυτά που ζεσταίνουν την ψυχή μας και μας κάνουν να ζητάμε «κι άλλο, κι άλλο». Ναι, ο Βασίλης είναι ο αιώνιος έφηβος, αυτός που μας ξεσηκώνει.

Αυτό το καλοκαίρι – ένα δύσκολο καλοκαίρι με πανδημίες, τρόμο και κοινωνική απoστασιοποίηση -, ο Βασίλης μας προσκαλεί σε μια βραδιά συλλογικής, πνευματικής και ψυχικής ανάτασης. Μια βραδιά που οι καρδιές και οι ψυχές μας θα γίνουν ένα και θα αισθανθούμε όλοι μια μεγάλη παρέα.

Για τη συγκεκριμένη, μοναδική βραδιά, ο Βασίλης επιλέγει με δυναμική διάθεση, τραγούδια αγαπημένα που έχουν ριζωθεί βαθιά στην συνείδηση του κοινού. Πάντα μαζί του οι μόνιμοι συνεργάτες , με τον Αντρέα Αποστόλου στις ενορχηστρώσεις , καθώς και οι φωνές της Μαίρης Μπρόζη και του Απόστολου Μόσιου.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου 12/8 στο Αρχαίο Θέατρο Δίου

Μαζί του οι μουσικοί:

Πιάνο – keyboards: Αντρέας Αποστόλου
Ηλεκτρικό Μπάσο: Βαγγέλης Πατεράκης,
Τύμπανα: Στέφανος Δημητρίου
Βιολί – τραγούδι: Μαίρη Μπρόζη
Κιθάρες – τραγούδι: Απόστολος Μόσιος
Κιθάρες: Γιάννης Αυγέρης
Επιμέλεια ήχου: Αλέξανδρος Μπίτος, Λυσιέν Κλίμης
Επιμέλεια φώτων: Γιάννης Δίπλας
Ενορχήστρωση : Αντρέας Αποστόλου

Προπώληση για ευπαθείς ομάδες: 13€ (περιορισμένος αριθμός)
Γενική Προπώληση: 15€
Σημεία Προπώλησης Φεστιβάλ Ολύμπου
Ώρα προσέλευσης: 20:00
Ώρα έναρξης: 21:30

  • Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου την Τετάρτη 12 Αυγούστου στο Φεστιβάλ Ολύμπου στο Αρχαίο Θέατρο Δίου με την υποστήριξη του Ράδιο Πόλις 99,4!

Προηγούμενο άρθροΓάντια τέλος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας
Επόμενο άρθροΚορωνοϊός: Στους 201 οι νεκροί στην Ελλάδα