Πέμπτη 24 Ιανουαρίου ο Gus G. στον Μύλο

117

Μέτα από σχεδόν 15 χρόνια ο Gus G επιστρέφει στη Λάρισα με το προσωπικό του σχήμα!

  • Ο Έλληνας κιθαρίστας από την Θεσσαλονίκη, που έζησε το απόλυτο όνειρο , να παίξει στην μπάντα του μεγάλου Ozzy Osbourne από το 2009 μέχρι πρόσφατα, θα ανέβει την σκηνή του Μύλου 1927 την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου με την υποστήριξη του Ράδιο Πόλις 99,4!

Γνωστός στο κοινό της metalσκηνής από την βασική του μπάντα FIREWIND, με τους οποίους έχει κυκλοφορήσει 9studioalbums, άλλα και από την συμμετοχή του ως βασικό μέλος σε σχήματα όπως οι DREAM EVIL, οι MYSTIC PROPHECY και οι NIGHTRAGE, ενώ συμμετείχε ως προσωρινός κιθαρίστας σε μία περιοδεία των ARCH ENEMY. Επίσης έχει περιοδεύσει ως σόλο καλλιτέχνης μαζί με θρύλους της κιθάρας, όπως οι ULI JON ROTH (πρώην SCORPIONS), MARTY FRIEDMAN (πρώην MEGADETH), VINNIE MOORE (U.F.O.), RICHIE KOTZEN (πρώην POISON), STEVE STEVENS (BILLY IDOL, κ.λ.π.).

Πέρα από όλα αυτά ο GusGέχει κυκλοφορήσει 3 προσωπικά album με την σόλο μπάντα του. Ως τρίο περιοδεύει και στην Ελλάδα παρουσιάζοντας το πιο πρόσφατο «Fearless», αλλά και κομμάτια από όλη του την καριέρα έχοντας μαζί του τον DENNIS WARD στο μπάσο και τη φωνή , γνωστό από τις συνεργασίες του με τους UNISONIC και τους PINK CREAM 69 , και των τεράστιο FELIX BOHNKE απο τους AVANTASIA και EDGUY πίσω απο τα τα drums !

Προπώληση: 10€ (Βιβλιοπωλείο Καλτσάς, Σναφ Λάρισα (Σναφ Τομπακοστορς)
Είσοδος: 12€

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου ο Gus G. στον Μύλο