Πλατινένιος ο Κωνσταντίνος Αργυρός – Φωτογραφίες από τη λαμπερή απονομή

Σε μία μοναδική βραδιά, στο ειδυλλιακό σκηνικό της Λίμνης Βουλιαγμένης, απονεμήθηκε στον Κωνσταντίνο Αργυρό ο πλατινένιος δίσκος για τις πωλήσεις του album «Το Κάτι Παραπάνω»!

 
Ο πιο επιτυχημένος λαϊκός καλλιτέχνης της γενιάς του γιόρτασε τη νέα του μεγάλη επιτυχία έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του, συνεργάτες, φίλους και τη δισκογραφική του οικογένεια, την Panik Platinum, το βράδυ της Δευτέρας.

Ο πιο επιτυχημένος λαϊκός καλλιτέχνης της γενιάς του γιόρτασε τη νέα του μεγάλη επιτυχία έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του, συνεργάτες, φίλους και τη δισκογραφική του οικογένεια, την Panik Platinum, το βράδυ της Δευτέρας.

Φίλιππος Κούρκουλος – Κωνσταντίνος Αργυρός – Μαριάννα Λάτση – Γιώργος Αρσενάκος
Γιώργος Αρσενάκος – Κωνσταντίνος Αργυρός

Από την πλευρά του, ο αγαπημένος καλλιτέχνης ευχαρίστησε τον Γιώργο Αρσενάκο και το team της δισκογραφικής εταιρείας για τη στήριξη, τον επιχειρηματία των νυχτερινών κέντρων «Fantasia» και «Teatro», Κώστα Μπερτάκη, την οικογένειά του, τους συντελεστές του album, καθώς και τον κόσμο που για ακόμα μία φορά αγκάλιασε τα τραγούδια του.

Εκτός από τα αγαπημένα πρόσωπα και τους συνεργάτες του Κωνσταντίνου Αργυρού, παρόντες ήταν και συνάδελφοί του. Μεταξύ αυτών, η φίλη και συνεργάτιδά του Ελένη Φουρέιρα, καθώς και άλλοι καλλιτέχνες της Panik Entertainment Group, όπως o STAN, η Ήβη Αδάμου, η Josephine, o Αναστάσιος Ράμμος, η Έλενα Τσαγκρινού, οι Alcatrash, η Χριστίνα Σάλτη, ο Νίκος Απέργης, ο Γιώργος Λιβάνης, η Matina Zara, ο Στέλιος Λεγάκης, ο Χρήστος Ζωτιάδης, η Ανδρομάχη, η Κόνι Μεταξά και η Μαριλένα Animado.

Ελένη Φουρέιρα

Στη βραδιά, που παρουσίασε η Ελένη Βουλγαράκη, παρευρέθηκαν επίσης άνθρωποι από τον επιχειρηματικό χώρο, όπως η Μαριάννα Λάτση, καθώς και καλλιτέχνες, αθλητές και άνθρωποι από το χώρο της showbizόπως η Έλλη Κοκκίνου, ο Ίαν Στρατής, ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, το σχεδιαστικό δίδυμο MiRo και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Δημήτρης Διαμαντίδης – Κωνσταντίνος Αργυρός – Θοδωρής Παπαλουκάς

Για τη συμβολή τους στο επιτυχημένο album βραβεύτηκαν και όλοι οι συντελεστές του, μεταξύ των οποίων η Νατάσα Θεοδωρίδου που ένωσε τη φωνή της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό σε ένα μοναδικό ντουέτο, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο ΒΟ και ο Λευτέρης Κιντάτος, που έγραψαν κάποια από τα 14 τραγούδια.

Νατάσα Θεοδωρίδου – Κωνσταντίνος Αργυρός

Η απονομή ολοκληρώθηκε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να χαρίζει στους παριστάμενους μοναδικές στιγμές, με ένα special unplugged live γεμάτο από τα τραγούδια του album.

«Το Κάτι Παραπάνω» κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο και βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στην κορυφή των ψηφιακών και φυσικών πωλήσεων. Τα τραγούδια του, όπως τα «Τι Να Το Κάνω», «Ξημερώματα», «Ψέματα», «Λιώμα», «Σ’ Έχω Ξεπεράσει», «Μαζί Σου» και «Δεν Έχω Πολλά», αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό, ξεχώρισαν στις ραδιοφωνικές συχνότητες κατακτώντας επί σειρά εβδομάδων την πρώτη θέση του ραδιοφωνικού airplay, ενώ παράλληλα μετρούν εκατομμύρια digital streams και YouTube views.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τους γονείς του
STAN
Ήβη Αδάμου
Josephine
Αναστάσιος Ράμμος
ΒΟ
Ίαν Στρατής – Alcatrash – Κωνσταντίνος Αργυρός – Κόνι Μεταξά
Μαριλένα Animado – Κωνσταντίνος Αργυρός – Έλενα Τσαγκρινού
Ανδρομάχη Δημητροπούλου – Κωνσταντίνος Αργυρός – Χριστίνα Σάλτη
Νίκος Απέργης
Πέτρος Ιακωβίδης – Κωνσταντίνος Αργυρός
Χρήστος Ζωτιάδης
Γιώργος Αγγελόπουλος
MiRo
Κωνσταντίνος Αργυρός – Έλλη Κοκκίνου
Γιώργος Λιβάνης – Κωνσταντίνος Αργυρός
Λευτέρης Κιντάτος – Άκης Δείξιμος
Κωνσταντίνος Αργυρός – Ελένη Βουλγαράκη