Πόλις διαγωνισμός για 5 εντυπωσιακά κολιέ από την Jools (Β δώρο)

Η Jools δίνει την δυνατότητα σε 5 τυχερές ακροάτριες του Ράδιο Πόλις 99,4 να κερδίσουν 5 πολύ μακριά και εντυπωσιακά κολιέ (Β δώρο) από την νέα χειμερινή συλλογή Jools αξίας 50,00 ευρώ το ένα.

ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ Α ΔΩΡΟ: Πόλις διαγωνισμός για 5 εντυπωσιακά κολιέ από την Jools (Α δώρο)

Πόλις διαγωνισμός για 5 εντυπωσιακά κολιέ από την Jools (Β δώρο)

  • Στο κάτω μέρος της σελίδας με το facebook προφίλ σου, κάνε LIKE, COMMENT, SHARE, και μπες στην κλήρωση για 5 εντυπωσιακά κολιέ (Β δώρο) από την νέα χειμερινή συλλογή Jools αξίας 50,00 ευρώ το ένα.

  • Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου.

  • ΠΡΟΣΟΧΗ: Η κοινοποίηση θα πρέπει να είναι ορατή σε όλους στο προφίλ σας

  • Ο διαγωνισμός τρέχει και στο facebook.com/radiopolis

Η δημιουργική ομάδα της Jools, μιας Ελληνικής εταιρείας με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο του κοσμήματος, σχεδιάζει λαμπερά και μοναδικά κοσμήματα εμπνεόμενη από τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας και τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας.

Η Jools συνδυάζει πάντα την μοναδικότητα και την λάμψη αναδεικνύοντας έτσι την γυναικεία θηλυκότητα. Σκοπός μας είναι η δημιουργία εντυπωσιακών και μοναδικών κοσμημάτων σε προσιτές τιμές, εξυπηρετώντας άρτια τον πελάτη και κάνοντας τον να νιώθει πάντα ξεχωριστός.

Για το χειμώνα 2019-2020 η σχεδιαστική ομάδα της Jools δημιούργησε μια συλλογή κοσμημάτων με σύγχρονα σχήματα, glamourous λεπτομέρειες και colorful αποχρώσεις που αιχμαλωτίζει τα βλέμματα.

Δημιουργήστε και εσείς αμέτρητα στυλ με την χειμερινή συλλογή της Jools, υιοθετήστε τις σύγχρονες τάσεις της μόδας και αφήστε τα statement χρώματα των πετρών μας να σας μεταφέρουν σε χειμερινές αποδράσεις.

Φορέστε και φέτος κοσμήματα Jools για να εντυπωσιάσετε με τους λαμπερούς συνδυασμούς και τις εντυπωσιακές λεπτομέρειες της χειμερινής must have συλλογής μας.

Βρείτε τα κοσμήματα Jools στο e-shop μας joolsilver.gr, ακολουθήστε μας στο instagram @jools.greece και επισκεφθείτε μας στα 7 καταστήματα μας που είναι: Ερμού, Smart Park, River West, Περιστέρι, Χαλάνδρι, Πάτρα, Λάρισα και σε 200 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο.

Τα καλαίσθητα και μοναδικά κοσμήματα Jools εκτός από την Ελλάδα και την Κύπρο θα τα βρείτε και στην Γαλλία, στην Ισπανία, την Ιταλία, την Πορτογαλία, το Βέλγιο κτλ.

  • Κατάστημα Jools στη Λάρισα

  • Κούμα 3

  • Τηλ: 2410 539019

ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ Α ΔΩΡΟ: Πόλις διαγωνισμός για 5 εντυπωσιακά κολιέ από την Jools (Α δώρο)