Πόλις διαγωνισμός! Κερδίστε κάθε μέρα 1 σετ Vichy LIFTACTIV (5ος Διαγωνισμός)

Η Vichy δίνει την δυνατότητα κάθε μέρα σε 1 τυχερή ακροάτρια του Ράδιο Πόλις 99,4 να κερδίσει 1 σετ Vichy (LIFTACTIV) αξίας 85 ευρώ (κρέμα 36€ & αμπούλες 49€).

Μια νικήτρια κάθε μέρα θα κερδίζει το εξειδικευμένο πρωτόκολλο αντιγήρανσης της Vichy, που αποτελείται από τις 30 Αμπούλες Liftactiv Peptide-C και την κρέμα ημέρας Liftactiv Collagen Specialist.

  1. Οι Liftactiv Peptide-C αμπούλες είναι ενισχυμένες με Βιοπεπτίδια και Βιταμίνη C σε συσκευασία 30 αμπουλών για μια εντατική θεραπεία κατά των ρυτίδων ενός μήνα.
  2. Για μέγιστα αποτελέσματα συνδυάστε τις αμπούλες με την κρέμα ημέρας Liftactiv Collagen specialist για μείωση των ρυτίδων, ενίσχυση της λάμψης και αύξηση της Σφριγηλότητας.

Πόλις διαγωνισμός! Κερδίστε κάθε μέρα 1 σετ Vichy LIFTACTIV (5ος Διαγωνισμός)

  • Στο κάτω μέρος της σελίδας με το facebook προφίλ σου, κάνε LIKE, COMMENT, SHARE, και μπες στην κλήρωση για 1 σετ Vichy (LIFTACTIV) αξίας 85 ευρώ (κρέμα 36€ & αμπούλες 49€).

  • Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου.

  • ΠΡΟΣΟΧΗ: Η κοινοποίηση θα πρέπει να είναι ορατή σε όλους στο προφίλ σας

  • Ο διαγωνισμός τρέχει και στο facebook.com/radiopolis

Τα εργαστήρια της VICHY δημιουργούν νέα προϊόντα που εξειδικεύονται στην αντιγήρανση και αλλάζουν τα δεδομένα στο χώρο αυτό. Η Vichy είναι η απόλυτα επιστημονική μάρκα που υπόσχεται αποτελέσματα κλινικά αποδεδειγμένα, εμπνευσμένη από τη νέα γενιά μη επεμβατικών δερματολογικών πρακτικών που εφαρμόζουν οι γιατροί στα ιατρεία τους !

Οι συνθέσεις είναι απόλυτα πρωτοποριακές με ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ που αντιμετωπίζουν την επίδραση του εκθεσιώματος στην επιδερμίδα .

Πρωτόκολλα Αντιγήρανσης

Η VICHY μετά από χρόνια ερευνών και μελετών δημιουργεί σήμερα τα πιο προηγμένα και καινοτόμα πρωτόκολλα αντιγήρανσης. Ο στόχος τους είναι η μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων των προϊόντων που χρησιμοποιούμε στην επιδερμίδα μας.