Ράδιο Πόλις 99,4 διαγωνισμός ???? Κερδίστε (8) Elgydium Anti-plaque

Διαγωνισμός Elgydium Anti-plaque από το Ράδιο Πόλις 99,4!

Όμορφο και υγιές χαμόγελο! Τα πράγματα γίνονται εύκολα με την καθημερινή φροντίδα της Elgydium Antiplaque. Αν θέλεις να τη δοκιμάσεις κι εσύ, συντονίσου μαζί μας για να κερδίσεις μία από τις 8 που δίνουμε δώρο!

  • Στο κάτω μέρος της σελίδας με το facebook προφίλ σου, κάνε LIKE, COMMENT (ένα σχόλιο), SHARE (κοινοποίηση), και μπες στην κλήρωση για 8 τυχερούς που θα γίνει την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι.

  • ΠΡΟΣΟΧΗ: Η κοινοποίηση πρέπει να είναι δημόσια ορατή στο προφίλ σας
  • Οι 8 νικητές θα δημοσιευτούν στο www.facebook.com/radiopolis 

Εσείς, πώς φροντίζετε το στόμα σας;

Ένα υγιές και αστραφτερό χαμόγελο, μια ευχάριστη αναπνοή και μια άριστη
οδοντοστοιχία, όχι μόνο κλέβουν τις εντυπώσεις, αλλά αποτελούν και ένδειξη
μιας καλής στοματικής υγείας του ατόμου.

Στην πρώτη γραμμή φροντίδας είναι φυσικά το επιμελές κι αποτελεσματικό βούρτσισμα το οποίο απομακρύνει την οδοντική πλάκα, που ευθύνεται για τις πιο συχνές παθήσεις των δοντιών και των ούλων.

Η Elgydium θέλοντας πάντα να προσφέρει τη μέγιστη καθημερινή προστασία, δημιούργησε την οδοντόκρεμα Elgydium Antiplaque που βοηθά στην πρόληψη σχηματισμού πλάκας και εξασφαλίζει ένα αποτελεσματικό βούρτσισμα.

Προσφέρει αποτελεσματική προστασία κατά της πλάκας και της πέτρας, που ευθύνονται για τις πιο συχνές παθήσεις των δοντιών και των ούλων. Η σύνθεσή της βοηθά στην πρόληψη σχηματισμού της βακτηριακής πλάκας και είναι ιδανική για το καθημερινό βούρτσισμα.

Με ευχάριστη και δροσερή γεύση, η οδοντόπαστα ELGYDIUM είναι ο καλύτερος τρόπος διατήρησης της υγείας των δοντιών και των ούλων, αφήνοντας ταυτόχρονα μια αίσθηση εξαιρετικού καθαρισμού.

Η ELGYDIUM Anti-plaque

✔ Αναστέλλει τον σχηματισμό πλάκας, χάρη στη διγλoυκονική χλωρεξιδίνη.
✔ Συμβάλλει στην αποκατάσταση της ισορροπίας του pH του στόματος, χάρη στο ανθρακικό ασβέστιο.
✔ Βοηθά στην απομάκρυνση των υπολειμμάτων από τα δόντια.

Ράδιο Πόλις 99,4 διαγωνισμός ???? Κερδίστε (8) Elgydium Anti-plaque