Σεραφείμ Σίλας | 17.04.18 | Stand Up Comedy | «Η Ιστορία του Ελληνικού Έθνους Αλλιώς”

Στις 17 Απριλίου ο Σεραφείμ Σίλας θα βρίσκετε στην Λάρισα με την Stand Up Comedy Παράσταση του «Η Ιστορία του Ελληνικού Έθνους Αλλιώς” .

  • 17 Απριλίου 2 παραστάσεις (20:00 & 22:00) στο Victoria Cinemas με την υποστήριξη του Ράδιο Πόλις 99,4

Η Ιστορία του Ελληνικού Έθνους –Αλλιώς, πρωτοπαρουσιάστηκε στο φεστιβάλ stand-up comedy στο Gazarte, τον Μάιο του 2017 σε μια sold out παράσταση κι έπειτα ξεκίνησε την πορεία της, τον Οκτώβριο στη Θεσσαλονίκη (θ. Αθήναιον) κι από κει και μετά, παίζεται αδιαλείπτως στην Αθήνα, στο μικρό Παλλάς μέχρι σήμερα. Παράλληλα παίχτηκε σε Κομοτηνή, Ορεστιάδα, Αλεξανδρούπολη, Δράμα, Κω, Άρτα, Ηγουμενίτσα και Ιωάννινα, κάνοντας συνεχόμενα sold out.

Το σημαντικό μ αυτό το έργο όμως, είναι κάτι άλλο:

«Ξεκίνησα να γράφω την Ιστορία του Ελληνικού Έθνους –Αλλιώς, σαν μια παράσταση stand-up comedy. Με χιουμοριστικό και σατιρικό τρόπο ώστε να δούμε μ άλλο μάτι την Ιστορία μας. Το αποτέλεσμα, είναι μια παράσταση που αφηγείται την ιστορία μας κανονικά. Το «αλλιώς» τελικά, είναι η πραγματική Ιστορία που δεν μαθαίνουμε γιατί διδασκόμαστε μυθιστορία κι αυτή χρησιμοποιούμε ως πηγή Δικαίου. Μαθαίνουμε μόνο τις χρυσές σελίδες της Ιστορίας μας, με αποτέλεσμα να διαμορφώνουμε μια στρεβλή αντίληψη κι έτσι δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τις συνεχείς ήττες.
Κι όσο ζούμε στη Δημοκρατία των φίλων κι όχι στη Δημοκρατία των θεσμών, η κακοδαιμονία θα συνεχίζεται.”

Σίλας Σεραφείμ

  • 17 Απριλίου 2 παραστάσεις (20:00 & 22:00) στο Victoria Cinemas με την υποστήριξη του Ράδιο Πόλις 99,4