Μουσικά Νέα

Συναυλία για την πρόληψη των αυτοκτονιών με τη μουσική του DJ Avicii

today4 Σεπτεμβρίου 2019

Background
share close

Στη συναυλία θα συμμετέχουν γνωστοί τραγουδιστές και θα ακουστούν ηχογραφήσεις του Avicii για πρώτη φορά.

[the_ad id=”26081″]

 
Μια συναυλία για την πρόληψη των αυτοκτονιών με τη μουσική του dj Avicii, ο οποίος αυτοκτόνησε στις 20 Απριλίου του 2018, σε ηλικία 28 χρόνων, προγραμματίζεται για τις 5 Δεκεμβρίου, στη Στοκχόλμη της Σουηδίας.

Τα έσοδα θα υποστηρίξουν το έργο του νέου ιδρύματος Tim Bergling (Τιμ Μπέργκλινγκ), που ήταν το πραγματικό όνομα του καλλιτέχνη.

Τα τραγούδια του «Wake Me Up!», «Addicted to You» και το μεταθανάτιο «SOS» έφτασαν στην κορυφή στις λίστες της χορευτικής μουσικής.

Στη συναυλία θα συμμετάσχουν πολλοί τραγουδιστές, μεταξύ των οποίων ο Άνταμ Λάμπερτ και η Ρίτα Όρα, οι οποίοι συμμετείχαν στις ηχογραφήσεις του Avicii, ενώ πολλές από αυτές θα ακουστούν ζωντανά για πρώτη φορά.

Ο Νταβίντ Γκετά και ο Kygo είναι ανάμεσα στα αστέρια της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής που θα ανοίξουν την συναυλία.

Πηγή: reader.gr

Written by: Vasilis Vailas


Previous post

Video Clips

Ελένη Φουρέιρα ft Lil Barty – Άλλο Level (Οfficial Video Clip)

Η ακαταμάχητη Ελένη Φουρέιρα και ο εκρηκτικός Lil Barty είναι σε «Άλλο Level» και αποκαλύπτουν το πολυαναμενόμενο τραγούδι τους που δημιούργησαν σε συνεργασία με την Amita Motion, στο πλαίσιο της καμπάνιας «Join The Beat». [the_ad id="26081"]   Το κοινό είχε ενεργή συμμετοχή στη δημιουργία του single «Άλλο Level» μέσα από την πλατφόρμα του Playmotion. Οι χρήστες του διαδικτύου κλήθηκαν να επιλέξουν τη μουσική του τραγουδιού ανάμεσα από δύο διαφορετικά beats […]

today4 Σεπτεμβρίου 2019

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%