Τάμτα: Η εμφάνισή στην κρατική τηλεόραση του Ισραήλ και η συνάντησή με την Κατερίνα Ντούσκα! (φώτο-video)

Σε ρυθμούς Eurovision κινείται το Τελ Αβίβ! Η Τάμτα βρίσκεται ήδη από την Παρασκευή στο Ισραήλ και τρέχει με πυρετώδεις ρυθμούς για να προωθήσει το κομμάτι της “Replay”, με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Κύπρο. Η πρώτη πρόβα της αγαπημένης τραγουδίστριας έγινε το πρωί του Σαββάτου και αναδείχθηκε μάλιστα από τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους ως η καλύτερη πρόβα της ημέρας.

 
Η Τάμτα συνεχίζει να εντυπωσιάζει τα διεθνή media τόσο με την προσωπικότητα της όσο και με τις φωνητικές της ικανότητες. Το απόγευμα της Δευτέρας, η εκπρόσωπος της Κύπρου παραχώρησε συνέντευξη στην κρατική τηλεόραση του Ισραήλ, στο κανάλι ΚΑΝ, όπου μίλησε τόσο για τη συμμετοχή της στη φετινή Eurovision αλλά και τραγούδησε acapella το “Replay”, εντυπωσιάζοντας τις παρουσιάστριες του δελτίου ειδήσεων!

Λίγες ώρες αργότερα, η Τάμτα μαζί με την ομάδα της έδωσαν το παρών σε ένα ακόμη πάρτι της Eurovision! Εκεί μάλιστα συνάντησε και την Κατερίνα Ντούσκα, με την οποία δεν δίστασαν να ποζάρουν μαζί! Η εκπρόσωπος της Ελλάδας και η εκπρόσωπος της Κύπρου στηρίζουν η μία την άλλη και σ’ όλες τις συνεντεύξεις τους μιλούν με τα καλύτερα λόγια τόσο η Τάμτα για την Κατερίνα όσο και το αντίστροφο.

Στιγμιότυπα από το πάρτι της Eurovision

Πηγή: life.gr