Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Χαμός στη διαδικτυακή συναυλία – Για κακόβουλη επίθεση μιλούν οι υπεύθυνοι

Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Χαμός στη διαδικτυακή συναυλία – Για κακόβουλη επίθεση μιλούν οι υπεύθυνοι – H πλατφόρμα έπεσε…

 
Η πρώτη εγχώρια live streaming συναυλία -στην εποχή της Covid-19 και της κοινωνικής αποστασιοποίησης- δεν εξελίχθηκε ομαλά και οι θιασώτες του Θανάση Παπακωνσταντίνου απογοητεύτηκαν το βράδυ του Σαββάτου, καθώς η μετάδοση άργησε να ξεκινήσει και είχε τεχνικά προβλήματα. Κάθε αρχή και δύσκολη, ειδικά σε μία χώρα που οι διαδικτυακές συναυλίες είναι στα σπάργανα.

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου ανακοίνωσε στις 5 Αυγούστου, ότι θα δώσει μία live streaming συναυλία με τίτλο «Απροστάτευτος» μέσω της πλατφόρμας estage.gr, έναντι 5 ευρώ. Το πιστό κοινό του γνωστού τραγουδοποιού έσπευσε να κλείσει εισιτήριο, αλλά το βράδυ της συναυλίας χρειάστηκε να περιμένουν πάνω από δύο ώρες μέχρι να ξεκινήσει η ζωντανή μετάδοση. Όσοι θεώρησαν ότι θα μπορούσαν να πληρώσουν το αντίτιμο την τελευταία στιγμή και να συνδεθούν στην πλατφόρμα λίγο πριν τη συναυλία, δεν κατάφεραν να μπουν καν στο σύστημα, το οποίο έδειχνε ότι τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν.

Τα μηνύματα διαμαρτυρίας προς τους υπεύθυνους έπεσαν βροχή και η επίσημη απάντηση ήταν πώς η ιστοσελίδα έπεσε θύμα κακόβουλης επίθεσης, γεγονός που οδήγησε στην καθυστέρηση. Ο ίδιος ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με μια βιντεοσκοπημένη δήλωση στα social media ζήτησε συγγνώμη από το κοινό για την αναμονή και ενημέρωνε πως η συναυλία θα επαναληφθεί την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου, έτσι ώστε να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν όσοι δεν τα κατάφεραν.

«Δεν ευθυνόμαστε εμείς για όλο αυτό. Μας ενημέρωσαν πως η πλατφόρμα έπεσε θύμα κακόβουλης επίθεσης. Αν συμβαίνει όντως αυτό κάποιοι άνθρωποι είναι πολύ απελπισμένοι» δήλωσε χαρακτηριστικά. Καταλήγοντας είπε: «Χίλια συγγνώμη και πάλι» και ανανέωσε το online «ραντεβού» με το κοινό του για το σημερινό βράδυ (6/09).

Πηγή: ethnos.gr