Βασίλης Δήμας: Περιοδεία σε Κύπρο, Γερμανία, Καναδά, Αγγλία, Βουλγαρία, Σερβία και Ισραήλ

Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του Βασίλη Δήμα στο Βοτανικό, που αυτή την εβδομάδα ρίχνει αυλαία έπειτα από πέντε μήνες, ο δημοφιλής τραγουδιστής ετοιμάζεται για μία σειρά εμφανίσεων σε Κύπρο (Λεμεσός, Λευκωσία, Πάφος, Λάρνακα) και χώρες του εξωτερικού.

 
Συγκεκριμένα, θα εμφανιστεί στην Γερμανία (Μόναχο, Ανόβερο, Στουτγκάρδη), στον Καναδά (Μόντρεαλ, Τορόντο, Χάλιφαξ), στην Αγγλία (Λονδίνο, Μάντσεστερ), στην Βουλγαρία (Σόφια), στη Σερβία (Βελιγράδι) και στο Ισραήλ (Τελ Αβίβ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τραγούδια του «Ραγίζει η καρδιά μου» και «Βασιλιάς του κόσμου» έχουν κυκλοφορήσει σε αρκετές χώρες των Βαλκανίων, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.

Ενδεικτικά, το τραγούδι του «Ραγίζει η καρδιά μου», που επανεκτέλεσε το κορυφαίο συγκρότημα της Σερβίας, Magla Bend, ήταν νούμερο ένα για τρεις μήνες με 35.000.000 προβολές στο YouTube. Κάτι ανάλογο έγινε και με τον «Βασιλιά του κόσμου», που επανεκτελέσε ο διάσημος Σέρβος καλλιτέχνης Aca Lukas.

Αυτή την περίοδο ο Βασίλης Δήμας βρίσκεται στο στούντιο, ετοιμάζοντας την κυκλοφορία του τρίτου του album, που θα κυκλοφορήσει από την Sonar Music.

Πηγή: protothema.gr